Menstruáció vagy baba? Többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
3 nap van a nem vártig. Enyhe has szurka, krémes fehér folyás, és egy kicsit érzékeny mell. Reménykedhetek, vagy inkább mensi lesz? Ki mit érzett a mensi elött, aki babás lett?
2013. szept. 13. 07:12
1/5 anonim válasza:
Nekem menstruációs görcseim voltak 4 nappal a nem várt előtt és nem csak a mellem volt érzékeny de a mellbimbóm is. Hozzá sem lehetett érni annyira fájt. Fura volt az is, hogy egy csepp folyásom sem volt pedig menzi előtt elég sok szokott lenni. Teljesen száraz voltam most. Én a nem várt napján halvány pozitívat teszteltem ami utána napról napra erősödött. Az a gond, hogy ezek teljesen egyéni tünetek szöval még bármi lehet de drukkolok nagyon!
2/5 anonim válasza:
Szia! Én pont ezeket éreztem, mint te, már örültem, erre tegnap este megjött! Sajnos! De nálad még bármi lehet. 3 nap múlva kiderül.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
tényleg egyéni, mert sokaknál azt, olvastam, hogy száraz, semmi folyás, valakinél, meg pont ellenkezőleg! vízes vagy krémes folyás.. van még 3 napom, de már tűkön ülök :-| köszönöm a drukkot :)
2013. szept. 13. 07:42
4/5 anonim válasza:
Nekem időnként voltak mellfeszüléseim mensi előtt. De amikor áldott állapotba kerültem akkor ez már a 6-7. terhességi hétig kitolódott.
5/5 A kérdező kommentje:
marad a reménykedés.. de ha mégsem jön össze, új hónap kezdődik és újra lehet próbálkozni! :) köszönöm a válaszokat :)
2013. szept. 13. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!