Megfázás vagy baba vagy a closti miatt? Az előbbiekre a magasabb hő, az utóbbira pedig azért gyanakszom, h az meghosszabbíthatja-e az ált.25-26napos ciklusom?
ma, legkésőbb holnap (nem) kéne megjöjjön, de semmi arra utaló jel(nem vagyok hisztis se mint szoktam, patik sehol), csak kb egy hete enyhe hasszúrka. (a cicik még fájnak, de egy hete durvább volt) a hőm minden eddiginél magasabb, ami ugyan még így sem éri el a 37et, csak napok óta kúszik fel tized fokonként, ma reggel 36,8 volt. (napközbeni 37,1ről szintén fokozatosan mára 37,4re emelkedett). Ilyenkor már szoktam kicsit barnázni vagy vmi maszat, de még semmi.
A másik ami felmerült bennem, h lehet, h a clostylbegyt miatt hosszabb lesz ez a ciklusom, azért nincs még semmi? Ez az első clostis hónapom, nem tudom mire számítsak. Nagyon örülök bármelyik felmerült kérdéssel kapcsolatos jóindulatú válasznak. előre is köszi
Nekem a closti nem változtatott semmit a ciklusomon. A hőmet nem mértem.
A második hónapban alaposan megfáztam, akkor jött a baba is.:)
Szóval akármi is lehet.:)
Azt nem tudom, hogy a closti milyen módon befolyásolja a ciklust, mert nekem rögtön az első hónapban összejött a baba. :o)
Szerintem érdemes lenne egy tesztet csinálni! Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!