Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire csökken a teherbeesés...

Mennyire csökken a teherbeesés esélye, ha szex után egyből letusolok?

Figyelt kérdés
Általában napközben csináljuk a párommal. Így viszont utána kellemetlen izzadtan lenni és várni, hogy kicsorogjon alul. Ezért rögtön utána el szoktunk menni zuhanyozni. Szeretnénk babát. Ezzel igazából mindegy vagy hátráltatom magam ebben?

2013. szept. 9. 03:02
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Semmivel sem csökkenti :)
2013. szept. 9. 06:39
 2/7 anonim ***** válasza:
13%
Egy minimálisan csökkenti az esélyt.
2013. szept. 9. 08:00
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
semmit nem csökkenti, én ismerek olyat aki 1 percen belül irrigált mégis terhes lett.
2013. szept. 9. 09:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha logikusan belegondoltok, igenis minimálisan csökkenti, hiszen a sperma java részét kimossa magából, vagyis kevesebb spermiumnak marad esélye eljutni a petesejthez.

Nem véletlen, hogy sokan, akik párjának kevés, vagy lassú a spermiuma, úgy próbálkoznak a terhességgel, hogy szex után fekve maradnak, sőt, fejen állnak, párnát tesznek a fenekük alá.

Nem azt mondtam, hogy nem lehet így teherbe esni, hanem, hogy picivel kevesebb az esélye.

Értelmezzetek is, ne csak nézzetek.

2013. szept. 9. 14:05
 5/7 anonim válasza:
100%
eső után köpönyeg
2013. szept. 9. 21:23
 6/7 anonim válasza:
48%

Csökkenti, hogy mennyivel, azt nehéz meghatározni. Ha tényleg szeretnétek babát, akkor viszont okkal többet számít, hogy eltaláljátok a peteérési ciklust, mint az, hogy mikor zuhanyoztok :) Sok sikert!

#3-asnak: szóval szerinted valami csak akkor következhet be, ha 100% az esélye? Ha valaki célba dob, és az addigi rátái alapján 80% esélye van a találatra, de dobáskor megzavarják és mégis eltalálja, akkor a zavarás hatástalan volt? Vagyis neked van agyad, de a jelek szerint kb 2% esély van rá, hogy használod is :D

2013. szept. 10. 13:32
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Látom itt is megoszlanak a vélemények :)

Először magamtól próbáltam volna infókat gyűjteni, de a neten is írnak mindenfélét. Volt ahol írták, hogy minimálisan csökken, de olyat is olvastam, hogy ezzel még az esélyét is növelem! Nem tudtam így eldönteni, hogy mi az ami tény és mi az amivel csak felelőtlen kamaszlányokat riogatnak a védekezés nélküli szextől.

2013. szept. 10. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!