Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek mennyi idő kellett a...

Nektek mennyi idő kellett a teherbeeséshez? Ez kb. hány aktus jelent?

Figyelt kérdés
Még van időm a teherbeesésre, de elgondolkoztam. A páromnak egy héten kb. 1 (jó esetben 2) orgazmusa van, de van, hogy 2-3 hétig semmi. Az aggodalommal tölt el, mert szerintem így nagyon sokáig kéne próbálkoznunk. Elég lehet a heti 1-2 alkalom?

2013. aug. 30. 10:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
43%

Egyetlen alkalom is elég.

Nekünk onnantól, hogy kimondtuk, jöjjön a baba, 20 nap múlva meg is fogant, és hó végére pozitív teszttel ücsörögtünk. Ez alatt max. 5x voltunk együtt.

2013. aug. 30. 10:08
 2/18 anonim ***** válasza:
63%

Barátnőm férje vidéken dolgozott, így csak szo-vas tudtak együtt lenni. Első lányuk 1. hónapban, második 4. hónapban fogant, szóval gyorsan összejöttek.

Mi hetente többször próbálkoztunk, mégis 3,5 évet kellett várnunk a fiunkra!

Erre semmiféle aranyszabály nincs, szerencse és peteérés kell hozzá.

2013. aug. 30. 10:10
 3/18 anonim ***** válasza:

Szüleim eldöntötték, hogy jöjjek, letette anyu a fog. Gátlót.

Apu katonaságtól 1 szer volt otthon... Következőleg már tudták, hogy jövök.

Tesómnál, levették a spirált, köv hónapban jött tesóm...

A legjobb a heti 3 max 4 kb...annál több esetén már hígul az ondó, nincs benne annyi spermium...

2013. aug. 30. 10:13
 4/18 anonim ***** válasza:
6%
Kedves Kérdező, Te ugye férfi vagy, és a párod a nő? (az orgazmusból gondoltam). Nem kell hogy a nőnek org-sa legyen, nemi erőszakból is születnek babák. Az a fontos hogy a peteérés környékén (kb ciklus közepe) többször legyetek együtt, úgy nagy az esély.
2013. aug. 30. 10:14
 5/18 anonim ***** válasza:
33%
Ez teljesen változó. Mi majdnem 9 hónapig próbálkoztunk, ez minimum 80 együttlétet jelent.
2013. aug. 30. 10:19
 6/18 anonim ***** válasza:
Mi 1.876432-szer voltunk együtt azóta...bocs de tényleg,nem ettől függ.Ha rendben van minden akkor sikerül hamar ha meg nem akkor lehet annyi orgazmus amennyi akkor sem sikerül míg ki nem derül az ok.Szóval nem ezzel van összefüggés
2013. aug. 30. 10:20
 7/18 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nem striguláztuk :-)

A 7. hónapban teszteltem pozitívat, fogalmam sincs mikor volt peteérésem és addigra hányszor... élvezett belém a párom.

2013. aug. 30. 10:25
 8/18 A kérdező kommentje:

4. Én vagyok a nő: "Még van időm a teherbeesésre"

A többieknek köszönöm :) Lehet, hogy csak én gondoltam túl ezt a dolgot!

2013. aug. 30. 10:34
 9/18 Lamakid333 ***** válasza:
59%

Szia!

Nálunk az ötödik hónapban jött össze a baba, ötletem sincs hogy hányszor voltunk együtt, de volt amikor 1 hétig semmi, és volt amikor 1 nap többször is. A lényeg az időzítés, amikor olyan tojásfehérje szerűen átlátszó és nagyon nyúlós a hüvelyváladékod, na akkor kell együtt lenni 2 naponta, legjobb ha előtte 2 nappal is, aznap is, és utána 2 nappal is. Ez a legfontosabb. De ettől függetlenül ha jól esik neked a szex, bármikor lehet spontán peteérésed is :)

2013. aug. 31. 02:09
 10/18 anonim ***** válasza:
Jajj elnézést kérek, nem olvastam figyelmesen az 1. mondatot :) 4. vagyok. Nekünk 2 hónap kellett, most teszteltem pozitívat. A pé körül 2 naponta voltunk együtt. 5-ös, nem írok rólad véleményt, mások már megtették. Biztosan sok barátod van...
2013. szept. 3. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!