Nektek mennyi idő kellett a teherbeeséshez? Ez kb. hány aktus jelent?
Egyetlen alkalom is elég.
Nekünk onnantól, hogy kimondtuk, jöjjön a baba, 20 nap múlva meg is fogant, és hó végére pozitív teszttel ücsörögtünk. Ez alatt max. 5x voltunk együtt.
Barátnőm férje vidéken dolgozott, így csak szo-vas tudtak együtt lenni. Első lányuk 1. hónapban, második 4. hónapban fogant, szóval gyorsan összejöttek.
Mi hetente többször próbálkoztunk, mégis 3,5 évet kellett várnunk a fiunkra!
Erre semmiféle aranyszabály nincs, szerencse és peteérés kell hozzá.
Szüleim eldöntötték, hogy jöjjek, letette anyu a fog. Gátlót.
Apu katonaságtól 1 szer volt otthon... Következőleg már tudták, hogy jövök.
Tesómnál, levették a spirált, köv hónapban jött tesóm...
A legjobb a heti 3 max 4 kb...annál több esetén már hígul az ondó, nincs benne annyi spermium...
Ne haragudj, de nem striguláztuk :-)
A 7. hónapban teszteltem pozitívat, fogalmam sincs mikor volt peteérésem és addigra hányszor... élvezett belém a párom.
4. Én vagyok a nő: "Még van időm a teherbeesésre"
A többieknek köszönöm :) Lehet, hogy csak én gondoltam túl ezt a dolgot!
Szia!
Nálunk az ötödik hónapban jött össze a baba, ötletem sincs hogy hányszor voltunk együtt, de volt amikor 1 hétig semmi, és volt amikor 1 nap többször is. A lényeg az időzítés, amikor olyan tojásfehérje szerűen átlátszó és nagyon nyúlós a hüvelyváladékod, na akkor kell együtt lenni 2 naponta, legjobb ha előtte 2 nappal is, aznap is, és utána 2 nappal is. Ez a legfontosabb. De ettől függetlenül ha jól esik neked a szex, bármikor lehet spontán peteérésed is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!