Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek mennyi idő kellett a...

Nektek mennyi idő kellett a teherbeeséshez? Ez kb. hány aktus jelent?

Figyelt kérdés
Még van időm a teherbeesésre, de elgondolkoztam. A páromnak egy héten kb. 1 (jó esetben 2) orgazmusa van, de van, hogy 2-3 hétig semmi. Az aggodalommal tölt el, mert szerintem így nagyon sokáig kéne próbálkoznunk. Elég lehet a heti 1-2 alkalom?

2013. aug. 30. 10:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nálunk is a havi egy alkalomból összejött..
2013. szept. 3. 12:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Elsőnél az első hónapban sikerült! Második babánál a 2ik hónapban ugy,hogy 2naponta voltunk együtt! harmadiknál az első hónapban sikerült,úgy,hogy csak egyszer voltunk együtt!
2013. szept. 3. 14:22
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha mind a ketten egészségesek vagytok minden szempontból, akkor is egy hónapban az esély körülbelül 20% arra, hogy sikerül. Az átlag pároknak olyan 4-6 hónap, peteérés idején 2-3 naponta való együttlétet mondják normálisnak. Vannak olyan párok akik totál egészségesek és mégis csak 1 év után jön össze. De valakinek 6 év , vagy akár az első alkalom is azzal jár. Nincs aranyszabály, hogy mikor.

Mi már szeretnénk kisbabát a párommal, de 5. hónapja nem jön össze sajnos..

2013. szept. 4. 17:19
 14/18 anonim ***** válasza:
Szia, 9 hónap próbálkozás után, heti 3-4 alkalmas együttlét után szombaton teszteltem pozitívat :)
2013. szept. 9. 09:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekünk mind két terhességemnél elég volt 1-2 alkalom, mert ritkán voltunk együtt és onnan tudom :)
2013. szept. 16. 17:30
 16/18 anonim ***** válasza:
első alkalommal teherbe estem,egy aktus
2013. szept. 16. 19:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekünk 2. hónapban jött össze, nem trükköztünk semmit, "csak" nem védekeztünk, de 1. hónapban félidőben direkt nem csináltunk, mert még paráztam. 2. hónapban középidőben 1-2-szer voltunk együtt, abból jött össze. De sajnos elment. Nem tudom, ha újra próbálkozunk majd, mennyi idő múlva sikerül. :(
2013. szept. 16. 19:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Egyszer.....
2013. szept. 18. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!