Ez normális? Aktus után 14 nappal csináltam egy tesztet és pozitív lett! Nagyon örülök neki, de nincsenek terhességi tüneteim. Anyukák kismamák ez normális?
Figyelt kérdés
2013. aug. 29. 15:41
1/18 anonim válasza:
anyunak semmi, de semmi tünete nem volt. egyszer volt rosszul, és kész. semmi hányás, szédülés, egész idő alatt.. tudom, furi de ez volt:)
2/18 anonim válasza:
Normális. Csinálj kontrollt, és a tünetek meg csak később jönnek....
3/18 anonim válasza:
Normális, nekem sem voltak,az első gyereknél, talán egyetlen egyszer az éhség miatt előjöt egy pici hányinger, de semmi más tünet nem volt.Örülj neki.
4/18 anonim válasza:
Minden nő más, minden terhesség más. Háromszor voltam terhes, és egészen különböző időpontokban egészen más terhességi tüneteket produkáltam a 3 terhességem során. Pl. volt, amelyiknél egy szem hányingerem nem volt, a másiknál meg még a 9. hónapban is hánytam.
5/18 anonim válasza:
Az a nem normális ha vannak tüneteid, de másnapra mind totálisan elmúlik. Főleg ha az első két hnapba történik ilyen, az nagyon nem jelent jót.
6/18 anonim válasza:
Aktus után 14 nappal még semmilyen tünetnek nem kell lennie akkor sem, ha éppen majd lesznek!
Mellfeszülés, mindjárt megjön érzés lehet a nem várt menzesz napja körül, de a tipikus terhességi tünetek, mint az émelygés, hányinger átlagosan a 6-7. terhességi hétben jelentkeznek. Az meg még csak eztán lesz.
7/18 anonim válasza:
Ebben a kategóriában csak a leendő anyukák vannak. Jelentettem, hogy tegyék át a kérdésed a gyereknevelésbe.
8/18 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem....de mindenhol van egy okostojás, de az örömömet még te sem fogod elvenni..
2013. aug. 29. 16:18
9/18 anonim válasza:
Hát én se értem...
Na mindegy!
Örülj neki, hogy nincsenek tüneteid! Én végigszenvedtem a 9 hónapot, pedig arra számítottam, hogy úgy lesz mint az ismerősöknél és rokonoknál = semmi hányás, ájulás, görcs stb.
Nem vagyunk egyformák :) Jó babavárást!
10/18 anonim válasza:
Mit nem értesz segíteni akart!!!! De okos vagy kérdező, gondolkozz már mielőtt ilyet írsz! Segíteni akart azzal, hogy átrak egy másik kérdéskörbe, okostojás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!