Van két nagyon pozitív terhességi tesztem. A hasam mégis fájdogál néha, mintha meg akarna jönni. Normális ez?
Figyelt kérdés
4hetes vagyok. Érdemes dokihoz menni a panasszal,vagy ez majd elmúlik és csak a kimaradt mensi miatt van?2013. máj. 22. 17:29
1/5 sarah23 válasza:
Szerintem normális,,,meg még korai is lenne,,,ráérsz 6 hetesen már mikor szívhang is van:)
3/5 anonim válasza:
Teljesen normális. Nekem is így volt mind a négyszer. Eleinte olyan megjön érzés, aztán volt olyan is,mintha a méhedben izomláz lenne, majd később mintha fel lennél fújódva, puffadva, ahogy nől a méhed, néha szúrkál is. És vannak akik semmit sem éreznek. Ne ijedj meg ezektől az érzésektől! Ha baj van, azt meg fogod érezni, de ne legyen! Jó pocaknövesztést!
4/5 anonim válasza:
Ugyanezt erzem.4 hetes es 4 napos vagyok.
Elozo terhessegemnel nem tudom, hog voltak-e ilyenek, mert akkor 9hetesen tudtam meg hog terhes vagyok (maradtam). A Peterffybe azt mondtak 6 hetesen, hogy elveteltem.. 3 napig volt eszmeletlen mennyisegu verzesem.
Aztan egyszer csak elajultam a m.helyemen. Aztan a korhazba kozoltek, hogy ne aggodjak teljesen egeszeges a magzatom. Majd kozoltem, hogy ez csodalatos, de par hete elhalt sajnos. :((
Alig hittem a szememnek.
Most meg minden "bajom" van. A dokim 2 het mulvara hivott be.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor már nem aggódom ezek miatt. Utolsó,Neked is jó babavárást!
2013. máj. 23. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!