Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van az hogy minden...

Miért van az hogy minden hónapban van egy-két halvány pozitív tesztem és mégis megjön?

Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 13:32
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha pozitív akkor terhes is voltál csak elvetéltél. Ha ilyen sürün volt, akkor mindenképpen orvoshoz kell fordulni.

barátnömnek pajzsmirigy porblémája volt.

2013. márc. 6. 13:40
 2/10 A kérdező kommentje:

Nekem is alulmüködésem van, de szedek rá gyógyszert és három havonta ellenőrzik. A legutóbbi eredményem 1.2 mlU/l volt azt mondta a dokim, hogy tökéletes.

Múlt hónapban 3tesztem volt pozitív a nemvárt előtti napon. Aztán másnap reggel megjött.

2013. márc. 6. 13:49
 3/10 anonim ***** válasza:
a dokidnak mond a veteleseket.
2013. márc. 6. 13:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én a teszteket is az orra alá dugnám!!!!!!!!!!!!!
2013. márc. 6. 14:02
 5/10 A kérdező kommentje:

Elvittem magammal az egyik kontrollra, de azt mondta hogy neki ez nem mond semmit. Az UH szerint van peteérésem, cisztát nem látott és mindig pontosan megjön. Van egy majdnem három évesem, és bár csak három hónapig tudtam szoptatni, a mai napig van egy két csepp kolosztrum. Ezt is mondtam neki, megvizsgált de semmi. Ezért fizetek 8000.- vizsgálatonként!

A háziorvostól kérhetek egy teljes hormonvizsgálatot, vagy azt csak nőgyógyász írhatja ki?

2013. márc. 6. 14:11
 6/10 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Rendes hormonlabort inkább endokrinológustól kérj, aki kimondottan erre szakosodott. Nődoki nem kérhet mindent, és értékelni sem tudja. És legközelebb, amint pozitív lesz a teszted, menj el HCG vérvételre, ha az is babát mutat, a doki már nem tudja elsumákolni. Sajnos én is tapasztaltam, hogy a dokik nem hisznek nekünk, és csak a saját vizsgálataikban bíznak. Korai vetélésnél viszont utólag már semmit nem tudnak vizsgálni. :-(

2013. márc. 6. 14:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is voltam ebben a helyzetben. Több dokinál is voltam. Az egyik azt mondta, hogy ilyenkor nem voltam terhes,csak magas az LH szintem, arra reagál a terhességi teszt, a másik pedig azt mondta, hogy igenis minden hónapban terhes voltam, csak valamiért nem tudott megtapadni. Ő a magas prolaktin szintre gyanakodott. A laboreredményem viszont teljesen rendben volt, ettől függetlenül kaptam Bromocryptint, amitől már csillagosan alacsony lett a prolaktinom, a 12. hétig mégis szednem kellett. Kaptam még Astrixot, ami egy enyhe véralvadásgátló, ez immunológiai problémákra jó. Hogy ezeknek köszönhető-e, nem tudom, de született egy egészséges kislányom.

Mondjuk nekem előtte volt már missed ab-om, egy méhen kívüli terhességem és a pozitív tesztek után még egy vetélésem, aztán jött a kislányom. Van egy kisfiam is, ő a méhen kívüli után született. Utána jöttek ezek a pozitív tesztek. Nálam azért nem volt ilyenkor pontos a menzim, 1 hetet mindig késett. Úgy volt, hogy menzi körül pozitív lett, majd elkezdett halványodni és 1 hét késéssel megjött. Mindenképpen kérjél egy hormon labort, hátha nálad kiderül valami. immunológiai vizsgálat sem ártana és igen a legelső az legyen, hogy a pozitív teszt napján nézess hcg-t a véredben. Én is próbáltam, de helyben nem tudtak ilyen vizsgálatot csinálni, nálunk csak a klinikán tudják nézni, mire oda eljutottam volna, már felesleges volt, mert negatív lett a tesztem.

2013. márc. 6. 15:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Bocsi, hogy csak így beírok és nem a kérdésre válaszolok, de én is így jártam mint ti... Volt egy halvány pozitív tesztem, aztán mégis megjött. Ilyenkor el kell menni nőgyógyászhoz, ti elmentetek vagy úgysem csinált semmit (pl. nem volt szükség kaparásra vagy ilyesmi)?

2013. márc. 6. 15:58
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítségeteket! Azt hittem hogy majd kapom a szebbnél szebb bejegyzéseket, de nagyon kellemesen csalódtam hogy ilyen segítőkészek vagytok! Dühös vagyok a dokimra, hiszen azért megy az ember lánya oda hogy alapos és személyre szabott ellátást kapjon. Sajnos ez korántsem történt meg! És nagyon el vagyok keseredve mert régóta szeretnénk kistestvért a kisfiam mellé, de hiába küzdünk. Három hónapja voltam nődokimnál és panaszkodtam hogy nem sikerül a baba. Megkérdezte, hogy a kicsi fiam mennyi időre jött össze. Erre az volt a válasza, hogy szedjek premens tablettát! És ha ez sem segít akkor ír clostibegy-t, de tudtommal azt pajzsmirigyesek nem szedhetik! Nem is figyel rám! Kérek időpontot endora, kiváncsi leszek a végére. Addig is felfüggesztetük a tesóprojektet, sajnos így csak saját magamat kínzom mert mindig hiszek a tesztnek :'(

Kedves utolsó! Szerintem ha nincs problémád nem muszály elmenned, bár egy uh mindig megnyugtató! Sajnos a fiam előtt volt egy vetélésem amit művi úton fejeztek be. Kegyetlen dolog!

2013. márc. 6. 23:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Értem... hát mindenképp szurkolok nektek és fő az optimizmus, szerintem az a lényeg, hogy próbálj meg nem letörni (habár biztos nagyon nehéz..:S)!!! :*
2013. márc. 7. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!