Ez normális? Aktus után 14 nappal csináltam egy tesztet és pozitív lett! Nagyon örülök neki, de nincsenek terhességi tüneteim. Anyukák kismamák ez normális?
Szerintem aki nézelődik, az alapvetően nem igazán a lebontott témakörökben nézelődik, hanem alapvetően a gyerekvállalás, nevelés témakörében. Így a kérdés eljut azokhoz is, akikhez a kérdés szólt.
Én is válaszoltam erre a kérdésre és már anyuka vagyok. Tehát ebben a kategóriában nem igaz, hogy csak leendő anyukák vannak.
A válaszom első részét poénnak szántam, a másodikat meg segítségnek. Lehet, hogy itt néha van egy két anyuka, de többnyire idétlen tinik lődörögnek.
A gyerekvállalás témakörben talán kompetensebb választ kap, de segítsen a tököm. Okostojás, ha már nem tudod jó kategóriában feltenni a kérdésed. Eszem megáll.
Jó kategóriába írtál, a kekeckedő válaszoló nincs tisztában a dolgokkal, ha megnézed a többi kérdést, látod, hogy a tied is helyénvaló. (Ráadásul megjegyzem, hogy a gyerm.vállalás, nevelés kategória egyik alkategóriájában vagyunk. Lehet, hogy ezt "okostojás" eddig nem vette észre?)
És a lényeg, a fiammal végig idegeskedtem az első heteket, mert a mellérzékenységen kívül semmi, de semmi tünetem nem volt, az meg a ciklus 2. felében mindig volt, szóval nem volt újdonság. Bezzeg a 2. terhességemnél a 11. hétig éjjel-nappal folyamatosan émelyegtem, hőhullámaim voltak, a pulzusszámom a csillagos egekben.
Utolsó te meg aztán végképp okos vagy! Átkerült, AZÉRT van abban a kategóriában, nem baj?
Kérdező, neked meg még egyszer mondom, SENKI nem akart rosszindulatú lenni veled ADDIG, míg nem kezdtél el flegmázni egy olyan válaszolóra,aki SEGÍTENI akart.
Bár kell egy kis intelligencia, hogy ezt észrevedd!
Jó lenne, ha bocsánatot kérnél tőle, segíteni akart csak, hogy több hasznos választ kapj...
Nem értik, olvasni sem tudnak... hagyjad. De mindegy, nekem nyolc.
Senki sem kötözködött, de bele lehet magyarázni, ha akarod, csak akkor épp választ nem kapsz. Sebaj. Én léptem.
Szóra sem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!