Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez normális? Aktus után 14...

Ez normális? Aktus után 14 nappal csináltam egy tesztet és pozitív lett! Nagyon örülök neki, de nincsenek terhességi tüneteim. Anyukák kismamák ez normális?

Figyelt kérdés
2013. aug. 29. 15:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem aki nézelődik, az alapvetően nem igazán a lebontott témakörökben nézelődik, hanem alapvetően a gyerekvállalás, nevelés témakörében. Így a kérdés eljut azokhoz is, akikhez a kérdés szólt.

Én is válaszoltam erre a kérdésre és már anyuka vagyok. Tehát ebben a kategóriában nem igaz, hogy csak leendő anyukák vannak.

2013. aug. 29. 17:18
 12/18 anonim ***** válasza:
13%

A válaszom első részét poénnak szántam, a másodikat meg segítségnek. Lehet, hogy itt néha van egy két anyuka, de többnyire idétlen tinik lődörögnek.

A gyerekvállalás témakörben talán kompetensebb választ kap, de segítsen a tököm. Okostojás, ha már nem tudod jó kategóriában feltenni a kérdésed. Eszem megáll.

2013. aug. 29. 17:32
 13/18 anonim ***** válasza:
11-es. A szerelem, szexben volt, nem a gyerekvállalásban.
2013. aug. 29. 17:33
 14/18 A kérdező kommentje:
Nyugi,több kérdést nemfogok kiirni,csak az oltás megy mindig..a rosszindulatúak mindig megtalálnak,sztem ez legyen a legkisebb gond hogy melyik kategóriában vagyok..nemrég regisztráltam,de kövezzetek meg ha ez ekkora bűn.. Bírom hogy valakinek sose tetszik valami
2013. aug. 29. 21:25
 15/18 anonim ***** válasza:

Jó kategóriába írtál, a kekeckedő válaszoló nincs tisztában a dolgokkal, ha megnézed a többi kérdést, látod, hogy a tied is helyénvaló. (Ráadásul megjegyzem, hogy a gyerm.vállalás, nevelés kategória egyik alkategóriájában vagyunk. Lehet, hogy ezt "okostojás" eddig nem vette észre?)

És a lényeg, a fiammal végig idegeskedtem az első heteket, mert a mellérzékenységen kívül semmi, de semmi tünetem nem volt, az meg a ciklus 2. felében mindig volt, szóval nem volt újdonság. Bezzeg a 2. terhességemnél a 11. hétig éjjel-nappal folyamatosan émelyegtem, hőhullámaim voltak, a pulzusszámom a csillagos egekben.

2013. aug. 29. 23:04
 16/18 anonim ***** válasza:
46%

Utolsó te meg aztán végképp okos vagy! Átkerült, AZÉRT van abban a kategóriában, nem baj?

Kérdező, neked meg még egyszer mondom, SENKI nem akart rosszindulatú lenni veled ADDIG, míg nem kezdtél el flegmázni egy olyan válaszolóra,aki SEGÍTENI akart.

Bár kell egy kis intelligencia, hogy ezt észrevedd!

Jó lenne, ha bocsánatot kérnél tőle, segíteni akart csak, hogy több hasznos választ kapj...

2013. aug. 30. 09:58
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem értik, olvasni sem tudnak... hagyjad. De mindegy, nekem nyolc.

Senki sem kötözködött, de bele lehet magyarázni, ha akarod, csak akkor épp választ nem kapsz. Sebaj. Én léptem.

Szóra sem érdemes.

2013. aug. 30. 13:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Sztem túlreagálod... áttették, különben a moderátorok akadnak ki..
2013. aug. 30. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!