Kirúghatnak az új munkahelyemen, ha közben összejön a baba? Nagyon félek.
Figyelt kérdés
A héten kell válaszolnom, hogy elfogadok-e egy állásajánlatot.
Baba projektben vagyunk a párommal, és félek kirúghatnak ha összejön a baba? Vagy ha bejelentem, hogy terhes vagyok akkor védve vagyok és nem rúghatnak ki?
Nem tudom elmerjem-e vállalni. Nagyon nagy baj, ha próbaidő lejárta után egyből bejelentem, hogy terhes vagyok? Vagy lehet addig össze se jön a baba, de készülni akarok minden lehetőségre.
Kérlek segítsetek!
2013. szept. 9. 08:48
1/6 anonim válasza:
A próbaidő alatt bármikor kirughatnak, ara a terhesseg sem jelent védelmet. Ha a próbaidő lejárta utan esel teherbe, akkor védett vagy. Ha alatta es nem mondod el.... Hat, az nem épp tisztességes, de ez van a mai világban.....
2/6 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a 33.napon, 28-29 napos napos a ciklusom. Tesztem negatív. Két hónappal ezelőtt 8 napot késett, és akkor sem voltam terhes.
Szerdán kell válaszolnom az állásra.
2013. szept. 9. 09:03
3/6 anonim válasza:
Van most munkád? Ha igen, akkor maradj. Ha nincs, akkor fogadd el az ujat. Nem biztos, hogy terhes leszel es az sem, hogy ha az leszel, felmondanak. Veszíteni valod nincs.m
4/6 anonim válasza:
Szerintem fogadd el az állást, ha jobb lenne mint ahogy most vagy, ki tudja mikor jön össze a baba, addig is egy jó munka nem árt!
5/6 A kérdező kommentje:
Holnap megyek pontosítani az állást. Eldöntöttem, hogy nem érdekel ki mit gondol. Nem a munkatársaim véleménye érdekel. brutto 50el kapnék többet, és valamivel kellemesebb környezetben, napi 11-12 óra helyett 9-10 lenne a munka.
2013. szept. 10. 21:44
6/6 A kérdező kommentje:
Tegnap este egy kis pecsételő vérzésem volt... :-(
Teszt negatív volt reggel.
Megint csak megszivatott a testem, hogy egy hetet késett.
2013. szept. 12. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!