Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon baba? Aug.12-én volt...

Vajon baba? Aug.12-én volt meg a menstruációm, ma kellene megjönnie, de eddig semmi. A testhőm pár napja 35,4 fok, az alaphőm 36-36,3 fok szokott lenni.

Figyelt kérdés

Pfharamtex-el védekezünk, ma elkezdett fájni a mellbimbóm, és enyhe, néha erősebb alhasi görcseim vannak.

Policysta ovárium szindrómám van, amit azt jelenti, hogy van amikor megjön, és van amikor nem...múlthónap előtt májusban volt menstruációm. Véletlen peteéréseim vannak. Tesztet még nem merek csinálni, félek a csalódástól!

2013. szept. 9. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Meg fog jönni a mensid, ha alapból 36, 36.3 , most pedig leesett. Hogyha bébi lenne, most a hőd fennt maradt volna.

A pco nem azt jelent hogy egyszer megjön, egyszer meg nem, hanem azt jelenti, hogy a tüsző amit érlelsz nem tud megrepedni, és felhalmozódnak hónapról hónapra a petefészkeidbe, és betokosodnak, mindez úgy megbolygatja a ciklusod, hogy meg sem jön a menstruáció.

A peteéréseidet hogy nézed? Vagyis hőt vezetsz, vagy LH teszt?

Milyen gyógyszert szedsz???? A Pco kezelhető gyógyszerrel.

Vannak görbéid?

2013. szept. 9. 15:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Szedtem gyógyszert, Premenst, de nem hozta meg, utána Norculotot, ahogy bevettem az utolsó szemet kb 3 napra meg is jött. Nincsenek görbéim, szoktam mérni a testhőmérsékletem és néha ovu tesztet is csinálok. Egyébként a nőgyógyász magyarázta így, hogy ezzel együtt kell élnem,hogy egyszer meglesz, egyszer nem. Ha már nem baba, akkor jöjjön meg, mert elég régóta tart ez az "állapot" Október 4.-ig jött meg rendes, normális ütemben, azóta vagy megjön, vagy nem!
2013. szept. 9. 15:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát elég nagy marha az orvosod ne haragudj meg.

Együtt lehet ezzel élni, de nem így ahogy te. "Egészségesen", és normális menstruációval is, úgy ahogy engem anno rendbetettek !

Feltétlen keress másik orvost!!!!!!!

2013. szept. 9. 15:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Te hogy jöttél rendbe? Kerestem másik orvost,most várjuk, hogy megjöjjön aztán vérvétel a menstruáció 3., 7., 14., 23., napján ezek eredményei alapján fogunk elindulni!
2013. szept. 9. 16:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Nagyon helyes! Drukkolok!!!

Nem szabad ilyen "marhák" kezében maradni mert szintúgy éveket pocsékolhatsz el mint mi tettük anno :(:(

Én hogy jöttem rendbe: kizárólag gyógyszeres segítséggel, még a mai napig szedem, de lekopogom azóta ciklusom rendben, ciszták pillanatnyilag nincsenek (abbahagynám a gyógyszert újra lehet hogy megint tele lennék cisztával).

Fontos hogy valóban megtaláld azt a dokit, aki tényleg akar és tud is rajtad segíteni, mert lehet!!!!

TSH (pajzsmirigy) is fontos, gondolom voltál vérévételen ez ügyben, vagy menj el még mielőtt mész az új endokrinológushoz, mert sok helyen elve kérik, vagy fel is gyorsíthatod a folyamatod, hogyha a háziorvostól kérsz rá beutalót). Biztos fognak nézni nálad inzulint-és glükózt is, mert sokszor a PCO kistestvére az Inzulinrezisztencia....:(

Kívánom a legjobbakat!

2013. szept. 9. 17:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! :) A pajzsmirigyem rendben van, az inzulinszintem magas volt 39,2, később...2 hónap múlva 11,24.
2013. szept. 10. 12:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem mennyi a TSH értéked?
2013. szept. 10. 13:07
 8/8 A kérdező kommentje:
1,94
2013. szept. 18. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!