Június 25-én volt a menstruációm, azóta nem jött meg csak a múlt hónapban volt egy kis barna pecsételésem, vagy egy napig. Nem tudom, hogy baba lenne-a dologban, de nincs semmi jele úgy értem hányinger meg ilyesmi. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 17:04
1/6 anonim válasza:
Tesztet még nem csináltál?
Nekem júni 22. én volt meg utoljára, de én már szenvedek a hányingertől és a szagoktól.
2/6 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy csak a teszt mondhatja meg.
3/6 A kérdező kommentje:
Ép az, hogy nekem meg semmi ilyesmim nincsen, pedig az első terhességemnél volt. Nem csináltam még tesztet.
2013. aug. 17. 17:14
4/6 anonim válasza:
Akkor ideje lenne egy tesz. Nekem sem volt semmi tünetem,de előttem egy tesztet ami pozitív lett,de azóta sincs se hányinger,rosszullét...Azért már csak augusztus vége felé járunk! Hajrá! :)
5/6 anonim válasza:
Csinálj 1-tesztet.....szerintem babás vagy...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!