2-3 napja feszitő, fájó érzés van a jobb oldali petefészkemnél. Mitől lehet, lehet baba?
Figyelt kérdés
2013. szept. 9. 15:10
1/7 anonim válasza:
HONNAN IS TUDHATNÁNK??????
Lehet felfáztál.
Lehet meg fog jönni
Lehet most ovulálsz
Lehet petefészekgyulladás
Lehet akár vakbélgyuszi is
Lehet még egy kis lágyéksérv is.
Lehet talán baba......de így hogy ezen kívül semmit nem írtál nem tudjuk neked megmondani:
Menstruációd hogy áll, hány naposak a ciklusaid, középidőd mikor van, mikor voltatok együtt, nem várt mensiig mennyi időd van hátra, csináltál-e tesztet, van-e valam eü probléma ezeken kívül.....stb.....
2/7 A kérdező kommentje:
Augusztus 19-én volt meg utoljára, 28-30naposak a ciklusaim már kb 2 hónapja próbálkozunk, apró petefészek cisztám van de azzal még nem volt probléma szokták nézni, tesztet pénteken csináltam de negativ lett
2013. szept. 9. 15:46
3/7 anonim válasza:
Akkor még 10 kb mire meg fog jönni. Vagy nem. Lehet hogy most ovulálsz, de az is lehet hogy beágyazódás, de akkor 4-5 nap múlva kellene hogy nejöjjön meg.
4/7 anonim válasza:
Nekem a nem várt menzesz előtt már hasonló tünetem volt. Nem is jött meg, terhes lettem, de a fájdalom jobb oldalt nem múlt el, mint kiderült a sárgatest miatt petefészek cisztám is volt. Ez terhesség elején előfordul, de mivel neked korábban is volt, ha meg is jön a menzeszed, menj el orvoshoz. Reméljük inkább baba lesz :)
5/7 anonim válasza:
én ma ugyan ezt éreztem csak baj oldalt. nekem ma egy hete hogy késik.holnap reggel tesztelek
6/7 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! majd ird meg az eredményt! :) én 16.-ra nem várom előtte még nem merek tesztelni
2013. szept. 9. 19:59
7/7 anonim válasza:
teszteltem negatív lett. megint nem jött össze. 1 hét késésnél már ki kellett volna hogy mutassa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!