Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek is volt megjön érzés...

Nektek is volt megjön érzés ha babások lettetek?

Figyelt kérdés

párommal 2hónapja próbálkozunk a babával.

ebben a hónapban peteérésem előtt 3nap folyamatosan együtt voltunk.

és a menzimnek aug.2án kell megjönnie.

de tegnap óta megjön érzésem van.

az a kérdésem,h ez akkor is van ha mondjuk sikerült ebben a hónapban a baba?.

légyszi írjátok le a tapasztalataitokat!

2013. aug. 29. 15:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Persze, szinte negyedóránként azt hittem, hogy megjött. Aztán nem, de napokig biztos voltam benne, hogy megjön.
2013. aug. 29. 15:39
 2/17 A kérdező kommentje:

múlthónapban is ez volt,de akk megjött 5nap késéssel,de akkor nem voltunk együtt se peteérés előtt se akkor,hanem utána.

most figyeltük,h "jó időben legyünk együtt"

ezért is érdeklődtem.

2013. aug. 29. 15:46
 3/17 anonim ***** válasza:
Én is így voltam. Azt éreztem ,h bármelyik percben megjohet . Nagyon de nagyon gorcsoltem,2 napig. Azon a 2 napon, amelyen meg kellett volna jönnie,akkor nagyon erős gorcseim voltak,de utána elmúltak :-)
2013. aug. 29. 15:47
 4/17 A kérdező kommentje:
akkor még lehetek babás ha 4nappal előtte görcsölök..?!
2013. aug. 29. 15:51
 5/17 A kérdező kommentje:
olvasgattam a tünetek megjelenéséről is,h mikor kezdődnek,de annyira másak e téren a nők is.. kicsit nyomaszt h ha babás vagyok akkor nem kellene e már vmit magamon észrevennem?!
2013. aug. 29. 15:56
 6/17 anonim ***** válasza:
Nekem semmi tünetem nem volt a pozitív teszt előtt, a hányinger is csak kb. 2 héttel utána kezdődött. Nekem mondjuk más tünetem nem is jelentkezett (a hányás bőven elég is volt). 1.vagyok
2013. aug. 29. 16:17
 7/17 A kérdező kommentje:
értem,köszi a segítséget! :)
2013. aug. 29. 16:24
 8/17 anonim ***** válasza:

Én június 4.-re nem vártam és június 1.-től mindjárt megjön érzésem volt, de aztán nem jött meg.

4.-én pozitív lett a tesztem. Most 16 hetes vagyok :-) Nagy drukk!

2013. aug. 29. 16:27
 9/17 anonim ***** válasza:

Nekem teljesen olyan volt, mintha meg akarna jönni. Enyhe görcsök és cici feszülés. Pont akkor amikor egyébként a ciklusom következett. Nekünk első próbálkozásra sikerült a pici.

Az aug 2 nem szeptember 2 akar lenni?

2013. aug. 29. 16:29
 10/17 anonim válasza:
Én már egy héttel előtte úgy éreztem, hogy meg fog jönni ugyan olyan tüneteim voltak, de nem jött meg!:) Április 1.-én kellett volna megjönnie 3.-án pozitiv lett a tesztem. Most 21 hetes vagyok!:)
2013. aug. 29. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!