Spontán baba után lombik testvér. Nem fura érzés?
Elsősorban olyanok irását várnám akinek a tesó nem jött ezért lombikprogramban vettek részt.
Nem tudom mi van vele, de 3 éve várjuk a csodát 4 inszem és 2 lombik után végre sikerült,és most nem tudom mit érzek.
10 hetes vagyok, de valahogy nem olyan ez az egész mint az első yerekkel aki spontán fogant.
Miért nem tudok örülni???? Teljesen utálom eezt az egész petesejt ki kémcsőbe be, turkálás hegyek majd vagy sikerül avgy nem dolgot, már az utolsóra menni sem akartam, rábeszéltek, elmentem, siekrül és most iszonyatosan furcsán rzem magam.
Miért?
Mondjuk az én fiam inszemmel fogant, de ismerős az érzés.
Ráadásul én császárral szültem (sürgősségi, fertőzést kaptunk), és senki nem értette, amikor arról beszéltem, hogy frusztrál, hogy se megfoganni, se szülni nem voltam képes természetes úton.
Mostmár, 3,5 év után nem számít, de igen, engem is sokáig 'piszkált' ez a fura érzés.
Nekem első spontán második (ha sikerül)lombikkal. Még az elején vagyunk még csak konzultációra várunk. Remélem mire megyünk spontan összejön!
Nagyon félek a lombiktól. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!