Mi a lombik menete?
Figyelt kérdés
Azért kérdem h hétfőn megyünk konzultálni a dokival csak kíváncsiságból h mire számítsak!Köszi!Amúgy esetleg szegeden tapasztalat??2013. júl. 14. 15:47
1/1 anonim válasza:
Többféle protokoll van. Nekem short volt mindkétszer.
Szedtem 30párnapig fogigátlót, majd mikor megjött (orvos mondta meddig, közben egyszer uh-on megnézett), talán másnap elkezdtem az injekciózást. Pár nap múlva jött még egy szuri, pár napig kettőt kaptam (párom adta be). majd volt uh, első lombiknál 2, másodiknál 1, nézte az orvo hogy nőnek a tüszők. Mikor jónak látta, mondta mikor adjuk be a tüszőrepesztőt és rá kb. 36 óra múlva volt a leszívás altatásban. Utána 2-5 napon belül a beültetés.
Nekem Bp-n volt, egy ismerősömnek volt pár éve Szegeden, tudom neki 2 naponta kellett uh-ra, vérvételre mennie (én örülök, hogy nekem nem, mert így is melóból kéredzkedtem el).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!