Lombikosok, miért vagyok bizalmatlan a köv. Lombik sikerével kapcsolatban?
nekem sem sikerült az első, ráadásul a pesti kaáliban várólista van, ez akkor 9 hónap volt a bejelentkezéstől számítva.
Akkor azt hittem, beledöglök... Végül fokozatosan állt át az agyam, egyre kevesebbet gondoltam rá, és valahogy egy percig nem gondoltam arra, hogy nem sikerül. És sikerült :)
tb támogatott lombiknál a konzultációt ki kell fizetni, utána a vizsgálatokat már nem, és csak a gyógyszerek (injekciók stb.) támogatott árait.
Én nem hiszem, hogy számítana.
Nekem az első nem sikerült. Mivel nem velem volt a gond, úgy gondoltam, hogy soha nem is fog, mert akkor most miért nem?
A másodiknak így is indultam neki, hogy nem, és nem is sikerült. Utána már inkább csak elvárásból próbálkoztam újra, de akkor azt mondtam, hogy többet nem. Elegem volt az injekciókból, az altatásból, a szorongásból. Aztán túlstimuláltak, 9 nap kórház, de harmadikra összejött.
4,5 hónapos a fiam.
Azt mondjak, hogy a statisztika szerint vagy az elso sikerul, vagy a harmadik.
Ez nem tudom, miert van igy, de akikkel beszelgettem, lombikosokkal, tenyleg igy voltak.
Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs kivetel, sot.
Pozitivan allj hozza, kepzeld el, hogy a pozitiv tesztet a krzedbdn tartod, kepzelj el minden jot.
En sokat imadkoztam, imadkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!