Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok, miért vagyok...

Lombikosok, miért vagyok bizalmatlan a köv. Lombik sikerével kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Más is van így lombik előtt? Miért nem tudok hinni a sikerben? Hogy lehet így nekiállni egy újabb lombikozásnak? Félek, megint minden erőfeszítés, fájdalom hiába lesz :( Sikerült valakinek 2. alkalommal a lombik????
2013. júl. 16. 10:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia!Először is pozitívan!!Nem szabad feladni,azért érzed h nem fog sikerülni, mert az első nem sikerült és most csalódott vagy, de nem szabad sose feladni, valaki a 4.sikertelen lombik után feláll és azt mondja h az ötödik sikerül!!Fel a fejjel.Én most állok lombik előtt.Nov 6-ra kaptunk időpontot az első konzultációra.Onnan mennyi idő h megkezdjék a lombikot??15.ezer a konzultáció én azt hittem tb-seknek nem kell fizetni.Mesélnél nekem a menetéről??
2013. júl. 16. 10:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Így nem szabad nekiállni! Nekem a 3. beültetés sikerült. Tavaly augusztusban volt az első. Már 2. nap tudtam hogy nem sikerült. Októberben volt egy fagyis úgy mentem neki hogy tuti sikerül. Szubklinikai terhesség lett belőle. Utána elküldtek mindenféle vizsgálatra. Áprilisban volt a leszívás, túlstimuláltak és nem volt beültetés. Június végén mentünk vissza a babákért. Úgy mentem hogy tök nyugodt voltam. Eszembe sem jutott hogy nem sikerülhet! És sikerült. Jövőhéten megyek az első ultrahangra. Az a lényeg, hogy nyugodt legyél és pozitív!
2013. júl. 16. 10:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Kedves Első válaszoló! Akik tb-s lombikra mennek akkor nem kell fizetni, ha már magában a lombik programban vagy bent. Amit onnan kell számolni, amikor megjön az a vérzés mikor a stimut kezdik.
2013. júl. 16. 10:59
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem sem sikerült az első, ráadásul a pesti kaáliban várólista van, ez akkor 9 hónap volt a bejelentkezéstől számítva.

Akkor azt hittem, beledöglök... Végül fokozatosan állt át az agyam, egyre kevesebbet gondoltam rá, és valahogy egy percig nem gondoltam arra, hogy nem sikerül. És sikerült :)

tb támogatott lombiknál a konzultációt ki kell fizetni, utána a vizsgálatokat már nem, és csak a gyógyszerek (injekciók stb.) támogatott árait.

2013. júl. 16. 11:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Én nem hiszem, hogy számítana.

Nekem az első nem sikerült. Mivel nem velem volt a gond, úgy gondoltam, hogy soha nem is fog, mert akkor most miért nem?

A másodiknak így is indultam neki, hogy nem, és nem is sikerült. Utána már inkább csak elvárásból próbálkoztam újra, de akkor azt mondtam, hogy többet nem. Elegem volt az injekciókból, az altatásból, a szorongásból. Aztán túlstimuláltak, 9 nap kórház, de harmadikra összejött.

4,5 hónapos a fiam.

2013. júl. 16. 12:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Azt mondjak, hogy a statisztika szerint vagy az elso sikerul, vagy a harmadik.

Ez nem tudom, miert van igy, de akikkel beszelgettem, lombikosokkal, tenyleg igy voltak.

Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs kivetel, sot.

Pozitivan allj hozza, kepzeld el, hogy a pozitiv tesztet a krzedbdn tartod, kepzelj el minden jot.

En sokat imadkoztam, imadkozom.

2013. júl. 16. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!