Olvastam már minden félét nem vagyok tudatlan, de segítséget kérhetnék peteéréssel kapcsolatban?
Kedves kérdező!
Javaslom vezess hőgörbét, sok mindent megmutat. Ha a hormonjaid rendben vannak.
A pároddal 2 naponta próbáljatok együtt lenni, de csak ha kívánjátok, ne erőltessétek :)
A hímivarsejt akár 4 napot is él, tehát inkább az ovuláció előtt érdemes együtt lennetek, vagy a tojásfehérjés nyák napján. A petesejt csak 1 napot él, vagyis ha utána vagytok együtt, nem biztos hogy a hímivarsejtek odaérnek.
Sok sikert kívánok!
Én 2, 5 éve várom a csodát.
Bocsi, az utolsó kommentedet most olvastam csak.
Ha van peteérés és tüszőrepedés, akkor nem vagy meddő. Rossz az időzítés, nehezen akar megtapadni.
Esetleg még legközelebb kérhetnél olyan vizsgálatot, hogy nem termelsz-e spermaellenes anyagot.
Javaslom menjetek el kirándulni pár napra,(ha tudjátok középidőre tervezni, jó lenne) élvezzétek a természetet és egymást, akár egymást a természetben :) Lazuljatok pár pohár borral, ünnepeljétek a szerelmeteket pezsgővel, menjetek piknikezni. Ha újra egymásra hangolódtok, a baba miatti nyomás nélkül, lehet azonnal sikerül.
Nagyon szurkolok, mindent bele.
Én 2,5 éve várom a csodát, PCOS vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!