Mi a véleményetek a Clostilbegyt gyógyszerről? Tapasztalatok a gyógyszerrel kapcsolatban?
Bár ezt a gyógyszert minden orvos máskép szedeti be. sajnos.
Az első dokim a ciklusom 5. napjától kezdve napi 1 szemet javasolt öt napon át.. Nem is használt.
Aztán az az orvos (sorban a hatodik) aki végül segített, az a ciklusom 2. napjától napi 2 szemet öt napon át.
A második clostys hónapban terhes is lettem.
Napi 2x1-et szedtem, 3. naptól kezdtem 5 napig kellett szedni. Első hónapban baba lett, most 16 hetes vagyok.
Hasfájás, szurkálás, feszülés volt nekem is ovu előtt, meg jól felpuffadtam. Amikor elmúlt, tudtam, hogy volt ovum.
Sziasztok.
Én most fogom majd elkezdeni,az 5.naptól naponta egy szemet mondott az orvos.Kicsit aggódok,annyira változatos vélemények,tapasztalatok vannak... Van peteérésem,csak a középidőben nem voltak akkorák amekkorának kellett volna lenniük.
Gratulálok a babához :)
Szia!
Én napi 2x felet szedtem az 5. naptól 5 napon át. Nekem pont elég volt ez az adag, mert így is több pete érett meg. Mindenkinek másképp reagál a szervezete. Azt mondta a doki, hogy ennyivel kezdjünk, mert ha túlstimulál, akkor hatalmas cisztáim lesznek, amit kb fél év leszedni. Nézett uh-n és mivel lett rendesen peteérésem, ezért nem kellett emelni az adagon.
Én 3 ciklusban szedtem:
1. ciklus: 3. naptól 5 napon át napi 1.
2. ciklus: 3. naptól 5 napon át napi 2,peteérésem nem volt ebben a ciklusban.
3. ciklus: 3. naptól 5 napon át napi 2,ebben a ciklusban terhes lettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!