Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olvastam már minden félét nem...

Olvastam már minden félét nem vagyok tudatlan, de segítséget kérhetnék peteéréssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A ciklus 11.napjától elkezd fájni a derekam és a hasam, enyhe hányingerem is szokott lenni, 3-4napig ez tart. Ezekben a napokban bővebb, sűrűbb folyásom van de a tojásfehérjéhez hasonlított nyák nálam egy nap van csak akkor sem egész nap pl.6 pisilésből 2-nél fedezem fel törléskor. Akkor van peteérésem és tüszőrepedésem? És mikor van a megfelelő idő a baba fogantatására? Amikor jelentkeznek a pé.-ses tünetek vagy mikor elmúlnak? Ne bántsatok légyszi. 2év alatt nem sikerült a baba. Doki szerint minden ok! Mégis mit tehetnék? Köszi
2013. máj. 21. 23:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nos valóban túl vagyunk már a romantikus hétvégéken, és az is igaz h.minden gondolatom a baba talán túlságosan rágörcsöltem ez is lehet a baj, de úgy érzem lassan becsavarodok. Próbáltunk már naponta, két naponta volt h.3-4naponta, de sehogy nem jött össze. Nekem se ciszta se PCO se semmi nincs hormon laborom jó volt. Petevezeték átjárhatóságira készülök, de kicsit parázok tőle, de a cél érdekében mindent. köszi a jó tanácsokat. Pco-ra szedsz vmit? Mert neked az nehezítheti meg a dolgot, ugye?
2013. máj. 22. 16:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Igen, szerencsére 2 év sztk-s viszontagság után rátaláltam egy magánklinikára.

Szedek merckformin XR-t, és Bromocriptint, mert a prolaktinom is magas volt.

2013. máj. 23. 08:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is féltem az átjárhatóságitól, nekem mondjuk peteérésem is ritkán és akkor is későn volt. Átjárhatósági utáni első ciklusban sikerült a baba. Addig meg csak a csalódás....ha tudtam volna hamarabb elmegyek rá. Ne félj, ki lehet bírni, szerintem a szülés rosszabb.
2013. máj. 23. 16:27
 14/15 A kérdező kommentje:
Leírnád pontosan hogy zajlik a hsg vizsgálat? Dokim szerint nem kellemetlenebb mint a rákszűrés csak képzeljek hozzá menzesz szerű fájdalmat. Bár ő már csak tudja mit érez a nő hiszen ő csak vizsgál. Félek tőle bevallom. Eléggé megoszlanak a vélemények róla. Neked volt vmi elzáródás? Azt olvastam a kisebb elzáródást megszüntetheti ez a vizsgálat.
2013. máj. 24. 11:53
 15/15 anonim ***** válasza:

én hülye ide akartam irni és véletlen másik kérdéshez válaszoltam neked. Szóval mégegyszer.

www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherbeeses__3432703-vannak-meg-akik-ebben-a-honapban-kezdik-a-babaprojektet__oldal-18

itt 181es válaszolóként tök részletesen leirtam,és az orvos szerint megnyithatott valamit. Hsg után nem próbálkoztunk egyböl, nem idözitve szeretkeztünk,majd a kövi ciklusban clostilbegytet kaptam és akkor jött össze.de sajnos nem maradt meg.ennél a kérdésnél sokan összetartunk olvasgasd át ha van kedved és idöt mert marha hosszu. ;)

2013. máj. 24. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!