Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknek nem elsőre jött össze...

Mártika85 kérdése:

Akiknek nem elsőre jött össze a baba, nekik mi volt a különbség mielőtt nem jött meg attól amikor megjött. Miben volt más érzés,?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 07:08
 1/6 petera6 ***** válasza:

Nekem talán annyiban, hogy amikor nem jött meg, akkor picit már éreztem a melleimet feszülni. Amikor megjött, akkor soha (fogamzásgátlóval sem és utána nélküle sem). Amúgy semmi más. Ugyanúgy volt egy pici hasfájdalom, de elenyésző mindkét esetben.

Ja, és én már a nem várt napja előtt teszteltem, szóval annyira nagy meglepi nem volt az sem, hogy nem jött meg, és az sem, hogy megjött. :)

2013. ápr. 2. 07:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem volt különbség, meg voltam róla győződve, hogy meg fog jönni. (Hozzáteszem, amikor csak késett, akkor meg arról voltam megyőződve, hogy már tuti terhes vagyok.)
2013. ápr. 2. 08:03
 3/6 anonim ***** válasza:
2es hozzászólást mintha én irtam volna :) semmi külömbség nem volt,nemvárt napján teszteltem mindig,azelőtt mindig nagy izgalmak közt vártam hogy meglássam a második csikot de soha nem volt ott,abban a honapban pedig ugy teszteltem hogy "most sem lesz második csik ugysem" és ott viritott,nem volt kétséges mert majdnem olyan erős volt a teszt mint a kontroll csik :)
2013. ápr. 2. 08:27
 4/6 Kávétejszín ***** válasza:

Ugyanúgy voltam én is, mint a kettes és hármas válaszoló.

Hónapokon keresztül, amikor 1-2 napot késett, már éreztem, hogy terhes vagyok, de jó, aztán mindig negatív lett a teszt.

Most a nemvárt napján nem jött meg, úgy voltam vele, hogy úgyis csak késik, de azért (megszokásból) megcsinálom a tesztet. Aztán pozitív lett. :)

2013. ápr. 2. 09:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem semmi különbség nem volt, talán annyi, hogy a görcsök erősebbek voltak, de ha nem figyeltem volna a tüneteket (lombik miatt), észre sem veszek semmit.
2013. ápr. 2. 10:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem semmi különleges nem volt. Általában 33-36 napra jött meg. Az ominózus hónapban már a 39. napon jártam, amikor a barátnőm és a tesóm tutira vették, hogy terhes vagyok és nyaggattak, hogy teszteljek már. Még én nyugtatgattam őket, hogy higgadjanak le, tuti nem vagyok terhes. Aztán a 40. napon csak csináltam egy tesztet, mert annyit mondták a csajok, hogy nem hagyott nyugodni a dolog, meg hát az orruk alá akartam dörgölni, hogy én megmondtam! :) Ehelyett egy pozi tesztet dugtam az orruk alá. :)
2013. ápr. 3. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!