Milyen érzés kislányt és kisfiút szülni? úgy értem van különbség?
A párom mindenéron fiút akar, mert a családban sok a lány, de nekem ezolyan rossz, mert ha lány lesz, akkor nem is örül majd neki? Ti hogy vagytok ezzel?
(még nem vagyok babás, csak tervezem)
Nekem lányom és fiam is van, mégsem tudom pontosan megmondani, mert nem arra figyeltem szülés közben, hogy összehasonlítsam. Pedig könnyű lett volna, mert csak néhány perc telt el a kettő között, ikrek :)
Dehogynem fog örülni a párod a kislánynak, tudod, van olyan mondás, hogy az a fő, hogy egészséges legyen. Nálunk mondjuk ezzel nem volt gond, mert a fiú és a lány egyszerre érkezett. De hidd el, ha lányod lesz, akkor is elég lesz csak ránéznie az apának, máris elolvad a büszkeségtől, hogy az ő kicsi lánya :) Sok boldogságot és jó babázást majd nektek!
Szia
Az én férjem is fút várt, de aztán közölte az orvos,hogy kislány.Akkor egy pillanatra elszomorodott,de utána nagyon örült a lányának.Miután megszületett mindenkinek csak úgy dicsekedett milyen szép hercegnője van.Már szóba került a kistestvér csak annyit mondott,hogy lány után jó lenne 1 kisfiú, de jöhet még 1 kislány is.
Ezen ne aggódj!!Mind1 mit mond most, mert a kislányt is nagyon fogja szeretni!
az én párom mindenáron fiút akart , elvégre valakinek tovább kell vinnie a nevét, meg fál , hogy beleőrülne, ha megnőne a csajszika, egyfolytába kukkerrel és baseball ütővel követni a lánykát , és vigyázni rá :)
de másodikra jöhet lány, mert a bátyja vigyázna rá.
de megmondtam neki, hogy rajta áll, hogy lány vagy fiú :)
Az én párom mindenkinek azzal jött,hogy az ő fiának hatalmas fütyije lesz.Mikor az orvos mégis kislányt mondott,elsírta magát örömében.Most ő a legbüszkébb lányt váró kispapa.
Még az első szép kis szoknyát is ő vette meg.
39 h kismami
szerintem nincs különbség, gyerek gyerek. Bár nincs tapasztalatom mindkettőben.
A párom lányt várt, végül fiú lett. Utólag a szülésznő mondta hogy mikor odaadták apukának a babát elsírta magát örömében. Persze én erről hivatalosan nem tudok... a férfi büszkeség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!