Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnatok ferfiak, ha leszolitana egy csinos lany?
gyakran elofordul velem hogy megyek az utcan, plazaban es szembejon egy helyes ferfi, akivel nagyon szivesen egyutt toltenek egy ejszakat
nem szeretnek parkapcsolatot vagy semmi komoly dolgot, csak jol erezni magam
szoval mit szolnatok ti ferfiak, ha leszolitana egy csinos lany ezzel?
milyen "szoveg" lenne, amit nem vennetek tolakodasnak?
hozzateszem, hogy a kulsommel nincs baj, 168cm magas vagyok, 48kg, szep nagy formas mell, szep arc, hosszu haj, semmi tetovalt szemoldok vagy kozonseges kulso
netes oldalakon probalok ismerkedni, de a kinalat nem a legjobb... pedig a "valodi" eletben sok helyes pasit latok
25 eves vagyok
Közvetlen ember vagyok.
Meglepődnék de nem mutatnám ki semmilyen módon.
Engem sajnos még sosem szólított le egy lány sem ilyen szándékkal.
Mondjuk 168 cm-mel nem lenne nálam esélyed, sem nagy mellekkel...
175 cm az alsó mérce. :)
Semmit.
Ha megnyerő lenne a stílusa, nem lenne tolakodó, hanem kedves lenne, elbeszélgetnénk, akár később is találkoznánk, a többi meg kiderülne majd.
nem probaltam ki, nem szolitottam le senkit mert nem tudom mivel
mivel nyissak ??
utolsotol kerdezem ... mindenki azt varja hogy te nyiss, de mivel nyithatna a masik?
" Szia. Ismerjuk egymast? Nem? Szivesen megismernelek.."
ez jo lehet?
Nő ként mindegy mit mondasz, ha bejössz az illetőnek.
Mondjuk az én esetemben nem mindegy, de a kiéhezett majmoknak mindegy csak tedd szét a lábaid neki.
nagyon közönséges, ha egyből ilyennel nyitsz, hogy töltsük együtt az estét
nekem az kell, hogy én vadászhassak, szóval ez így nálam esélytelen. Pedig én se nézek ki rosszul, de ennek megvan a rituáléja és csak így belecsapni a közepébe taszító számomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!