Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnatok ferfiak, ha leszolitana egy csinos lany?
gyakran elofordul velem hogy megyek az utcan, plazaban es szembejon egy helyes ferfi, akivel nagyon szivesen egyutt toltenek egy ejszakat
nem szeretnek parkapcsolatot vagy semmi komoly dolgot, csak jol erezni magam
szoval mit szolnatok ti ferfiak, ha leszolitana egy csinos lany ezzel?
milyen "szoveg" lenne, amit nem vennetek tolakodasnak?
hozzateszem, hogy a kulsommel nincs baj, 168cm magas vagyok, 48kg, szep nagy formas mell, szep arc, hosszu haj, semmi tetovalt szemoldok vagy kozonseges kulso
netes oldalakon probalok ismerkedni, de a kinalat nem a legjobb... pedig a "valodi" eletben sok helyes pasit latok
25 eves vagyok
kaptam nehany privat levelet, amiben kerdezitek kirabolnam e...
nem hiszem hogy ezt gondolnad, mert nem vagyok rossz anyagi helyzetben, ez latszik a ruhazatomon tehat ezt biztosan nem gondolnad
30-40+ eves ferfiak akikrol szo van, feltetelezem hogy ebben a korban csalados vagy baratnoje van.. lehet barmit mondani ram de ez engem semlegesen erint
csupan jol szeretnem erezni magam egy szamomra vonzo ferfival
mivel nyithatnek?
"szia. szimpatikus vagy. volna kedved velem tolteni egy ejszakat?"
ez igy jo? vagy kozonseges?
annyi,hogy ne térj rögtön a tárgyra,hanem kérdezz valamit.
a kérdés érdeklődés.
ha veszi a lapot és ő is érdeklődik,nem pedig csak tőmondatokban válaszol,akkor kialakulhat elég gyorsan egy flört és ennél a pontnál megkérdezed-szeretnél lefeküdni velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!