Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnatok ferfiak, ha leszolitana egy csinos lany?
gyakran elofordul velem hogy megyek az utcan, plazaban es szembejon egy helyes ferfi, akivel nagyon szivesen egyutt toltenek egy ejszakat
nem szeretnek parkapcsolatot vagy semmi komoly dolgot, csak jol erezni magam
szoval mit szolnatok ti ferfiak, ha leszolitana egy csinos lany ezzel?
milyen "szoveg" lenne, amit nem vennetek tolakodasnak?
hozzateszem, hogy a kulsommel nincs baj, 168cm magas vagyok, 48kg, szep nagy formas mell, szep arc, hosszu haj, semmi tetovalt szemoldok vagy kozonseges kulso
netes oldalakon probalok ismerkedni, de a kinalat nem a legjobb... pedig a "valodi" eletben sok helyes pasit latok
25 eves vagyok
ne ilyen nyíltan egyből...
amúgy valóban a veled folytatott beszélgetés lenne a mérvadó,hogy lesz vagy se folytatás
holnap kiprobalom, meglatjuk mi lesz
aztan ha gondoljatok megosztom a tapasztalatokat
Jöhetnél velem szembe!
Vagy írj itt! Akkor gyorsabb a dolog.
40+/F.
engem általános kérdésekkel szoktak leszólítani, mint "bocs, merre van blabla" vagy "lemerült a telefonom, nem lehetne blabla?"
Az ilyenekkel el lehet kezdeni.
Írj nekem. :P
Egyébként jólesne, és előszöt egy délutánt, aztán meg akár egy napot hétvégén is tölthetnénk együtt, ha jól érezzük magunkat. A többi meg majd úgyis alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!