Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostigyűlölők! Mivel indokoljátok az utálatotokat?
Amiért utáljuk a lusta dögöket :D
Meg amiért nem nyúlkálunk bele nyilvános sloziba se :D
Mert szánalmas az hogy valaki pènzt csinál abból ami elvileg egy kapcsolat beteljesedèse
Árulja a testét mint egy kirakat kellèk az út szélén
Vinnyog meg sajnáltatja magát mert büdös neki a munka ezért inkább kvának áll... Az emberiség legalja azok a nők és férfiak
1. Nincs rá pénzük
2. Így élik meg alapból is meglévő nőutálatukat
3. Nem szorult beléjük semmi empátia
"Mert szánalmas az hogy valaki pènzt csinál abból ami elvileg egy kapcsolat beteljesedèse
Árulja a testét mint egy kirakat kellèk az út szélén
Vinnyog meg sajnáltatja magát mert büdös neki a munka ezért inkább kvának áll... Az emberiség legalja azok a nők és férfiak"
Te itt szánalomról beszélsz, de a kérdés azokhoz szól, akik utálatot éreznek.
#7 Ezer légy nem tévedhet :D
-Kérem az a nő az emeleten nem szőke hanem fekete.
-Menjen fel mondom hogy szőke!Hess legyek..
Én elmondom, miért utálom őket. Nem járok prostihoz, nem fizetnék szexért. Egyszer úgy volt, h felkértem egy ilyen nőt, kísérjen el valahova (elkísérés, szóval szex nélkül). A megbeszéltek szerint találkoztunk. Előre kellett fizetni, persze számlát nem adott. Aztán elindultunk, és az első adandó alkalomnál eltűnt. Próbáltam hívni telefonján, nem vette fel, majd le is tiltotta a számom.
Ha mondjuk nem voltam szimpatikus neki, megmondhatta volna. De nem hiszem, mert nem vagyok se visszataszító, se hasonló, és semmi olyanról nem is volt szó, h egyáltalán hozzá kéne érnünk egymáshoz.
Ennyire erről. Ez mondjuk nem olyan nagyon régen történt, rendőrségi bejelentés lesz, mert számlát nem kaptam.
És ne mondja senki, h ez munka. Ha bárki mást megkérek bármire pénzért, nem így mennek a dolgok. Azt a marhaságot se tudom, ki találta ki, h előre kell fizetni.
"Én elmondom, miért utálom őket. Nem járok prostihoz, nem fizetnék szexért. Egyszer úgy volt, h felkértem egy ilyen nőt, kísérjen el valahova (elkísérés, szóval szex nélkül). A megbeszéltek szerint találkoztunk. Előre kellett fizetni, persze számlát nem adott. Aztán elindultunk, és az első adandó alkalomnál eltűnt. Próbáltam hívni telefonján, nem vette fel, majd le is tiltotta a számom.
Ha mondjuk nem voltam szimpatikus neki, megmondhatta volna. De nem hiszem, mert nem vagyok se visszataszító, se hasonló, és semmi olyanról nem is volt szó, h egyáltalán hozzá kéne érnünk egymáshoz.
Ennyire erről. Ez mondjuk nem olyan nagyon régen történt, rendőrségi bejelentés lesz, mert számlát nem kaptam.
És ne mondja senki, h ez munka. Ha bárki mást megkérek bármire pénzért, nem így mennek a dolgok. Azt a marhaságot se tudom, ki találta ki, h előre kell fizetni."
Ha egyszer egy fűtésszerelő átver téged, onnantól utálni fogod az összes fűtésszerelőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!