Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok ahhoz, hogyha a pasitokról kiderülne, hogy Bisex?
Figyelt kérdés
2017. nov. 27. 23:29
1/13 anonim válasza:
"Faja, már nem csak a nőkre lehetek féltékeny."
2/13 anonim válasza:
Találomra lapozz bele bármelyik oldalba a feltett kèrdések közül. Kb negyvenszer biztosam meg lett már ez válaszolva. Szinte minden oldalon van ez a kérdés!
3/13 anonim válasza:
Azt, hogy wow, két sráccal is csinálhatnám egyszerre, ha benne lenne. Ez baromi jó. :D
4/13 anonim válasza:
Attól függ hogy Passzív vagy Aktív oldalon
5/13 anonim válasza:
Bocs, nem nő vagyok.
Amikor én elmondtam a barátnőmnek hogy biszex vagyok, meglepődött, felállt majd a nyakamba ugrott. Előtte félrenyelte a zserbót is.
Megszorongatott és azt súgta a fülembe hogy: "Mégjobban szeretlek!"
Szóval szerintem örült neki, de mondta hogy azért még át kell beszélnünk ezt. Hm, ez azt hiszem pozitív reagálás volt, de tuti kapok majd egy nyakast az eddigi titkolózásért. :D
6/13 anonim válasza:
Engem sokkolt a dolog. Nem is erőltette a témát, csak akkor beszéltünk utána róla, ha én szóba hoztam. Azóta megbarátkoztam a helyzettel.
7/13 anonim válasza:
Én sejtettem már azelőtt, hogy elmondta. Úgyhogy mikor kiderült, kb csak vállat vontam, hogy tudom.
8/13 anonim válasza:
Nekem tetszene - nem is lennék féltékeny, ha azonos neművel csinálja. :)
Csak ne csaljon meg. :)
9/13 anonim válasza:
az ember a másik embert szereti. ha teljesen a rabja lett a másiknak, akkor az azért is van, mert biszex az illető. ha nem lett volna biszex, lehet nem lett volna benne az ami miatt a másiknak elcsavarta a fejét.
10/13 anonim válasza:
Bi passziv az valami undormány számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!