Csajok ti mit szólnátok hozzá, ha a pasitokról kiderülne, hogy még szűz?
Attól függ, hogy áll a témához, a tapasztalatlanság nem zavarna, a "nem merek semmit csinálni, béna vagyok" hozzáállás egy idő után igen.
De nem tudom elképzelni, ez hogy nem derülne ki még mielőtt összejönnénk, jó esetben nem csak hetekkel, hónapokkal később kerül szóba a szex meg az ember előélete, hanem még ismerkedés alatt.
az enyemről az derült ki, hogy homo
az sokkal rosszabb
Nekem a legelső párommal volt az, hogy ő hazudott, mert nem akart beégni előttem. 2 éve voltunk együtt, mikor egy beszélgetésnél őszinteségi rohamot kapott, és bevallotta, hogy én voltam az első.
A 2 év alatt rájött, hogy jobban járt volna, ha őszinte, sokmindentől megkíméltük volna magunkat, mert nekem nagyon rossz érzés volt, hogy ő volt másokkal, én meg nem, azt közben kamu volt.
Én amúgy szeretek első lenni, és ha nem egy balfa$zról van szó, akinek néni jelent semmit, hanem normális pasiról, akkor egy maradandó élmény számára. És felejthetetlen vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!