Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szólnátok ha ez kiderülne a pasitokról?
Nem hinném el. Aztán ha el is hinném, ijesztő lenne, talán kicsit taszító is. Kövezzetek meg, de elég nagy seggnyalónak vagy élettelennek kell ahhoz lenni, hogy valakiért úgy odáig legyél, hogy még csak nem is beszéltetek. Nálam ilyen sosem volt, voltak pedig plátói szerelmeim, valaki tetszett egy ideig, aztán vagy lett valami, vagy az élet megy tovább, éveket nem dobok ki reménytelen várakozásra.
21N
Ha tényleg "megvárt", az úgy nekem kicsit furcsa és sok lenne. Aki ennyire tervez, alakít olyan helyzetekben, ahol általában spontán alakulnak a dolgok, az kicsit bizarr, amit előttem is írtak.
Amúgy mi is ismertük egymást, mielőtt összejöttünk, mert egy helyen dolgoztunk. Nekem akkor épp volt is valakim. Tudtam, hogy tetszem neki, sőt, mondta is, de természetesen, nem tolakodóan. Csak azért nem mondtam akkor, hogy ő is tetszik nekem, mert szerintem ez pofátlanság lett volna, mivel volt barátom. Nem voltak vészes, feszült szituációk köztünk, mert nem erőltettük. Ő sem várt rám, hiszen közben randizott, ismerkedett, megpróbálta másokkal, nem tartogatta magát nekem. Aztán a helyzet úgy hozta mégis, hogy nem lett komolyabb kapcsolata, mielőtt összejöttünk volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!