Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szólnátok ha ez kiderülne a pasitokról?
Figyelt kérdés
Ha kiderülne, hogy már évek óta odavan értetek, mikor még te max csak látásból ismerted vagy távolról, de nektek barátotok volt ezért nem kezdeményezett nagyon. Szóval "megvárt" titeket mert egyszerűen annyira tetszettetek neki, ezalatt nem is volt komoly kapcsolata. Szerintetek ez furcsa? Vagy inkább tetszene, hogy ennyire sokat látott bennetek, és ilyen kitartó volt?2017. aug. 27. 22:50
11/11 anonim válasza:
Én kb. 5-10 évig úgy odavoltam egy lányért, hogy nem is érdekelt más, ránézni se nagyon volt kedvem másra, de ez óriási szerelem volt, életem szerelme, mondhatni. Mivel nagyon sokat fejlesztettem magam közben (edzés, tanulás stb...), ezért nyilván lett volna néhány lány, aki jött volna hozzám, persze. Bár a vágyott lány tudta, hogy tetszik nekem, de viszonylag stabil kapcsolata volt (egész kicsit, csók erejéig sikerült megingatni, ráadásul később kiderült, hogy aztán szakítottak is, de akkor már rég nem voltam képben és túltettem magam rajta, úgy-ahogy). Sajnos idősebb, érettebb volt (ő 21, én 19), tulajdonképpen érettebb életszakaszomban elcsábíthattam volna, szerintem. Így vártam rá szűk évtizedet, nem tudom, hogy jó döntés volt-e, mert leginkább érzés volt ez, nem döntés. Szerintem látásból, távolabbi ismeretségből is bele lehet szeretni így valakibe. Az említett lány is azt mondta nekem, hogy lehetnék belé szerelmes, mikor alig ismerem. Ez egy olyan kérdés, amiről nem nagyon lehet vitatkozni, de nagyon szerettem. Aztán rövid időre egy hullámhosszra is kerültünk, utólag már kiderült, ugye, hogy akkoriban sem volt "életre szóló" kapcsolata. A kinézete, kisugárzása, mozdulatai, lénye tetszett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!