Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet felizgulni egy 120 kilós nőre?
Én ilyen vagyok, nem szeretem magam, de fogyni bizonyos okokból nem tudok. Mégis, szó szerint válogathatok a pasik közül. És nem hájgyúrogatós perverzek re gondolok, hanem normális pasikra. Egyszerűen nem értem. Persze, örülök a helyzetnek, hiszen most is boldog kapcsolatban élek már egy éve. Viszont akárhányszor tükörbe nézek, hánynom kell. Azt hiszem, az arcom szép, de egyébként... Undorító vagyok. Szóval mi lehet a magyarázat?
25L
Egy barátnőm volt 110-120 kg minimum és vagy 165 cm max...annyi fiúja egyikönknek sem volt gimibe mint neki és mind komoly kapcsolatra akarták. Ő kelt el a leghamarabb...XD bár ő személyiség volt az tény.
Én 75-78kg vagyok, ehhez magas is és arányos, de azért van kuffer. A barátom odavan érte és nem csak ő...
Inkább elmegyek papnak...
Aki nem bír magával és ráfanyalodik, nyilván egy csinos vékony nőről álmodik közben...
Aki a zsírra izgul, az perverz, vagy maga is zsíros...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!