Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet felizgulni egy 120 kilós nőre?
Én ilyen vagyok, nem szeretem magam, de fogyni bizonyos okokból nem tudok. Mégis, szó szerint válogathatok a pasik közül. És nem hájgyúrogatós perverzek re gondolok, hanem normális pasikra. Egyszerűen nem értem. Persze, örülök a helyzetnek, hiszen most is boldog kapcsolatban élek már egy éve. Viszont akárhányszor tükörbe nézek, hánynom kell. Azt hiszem, az arcom szép, de egyébként... Undorító vagyok. Szóval mi lehet a magyarázat?
25L
Pedig tényleg ennyi kg vagyok...
Képek alapján.. én sem mondtam volna meg hogy 120 kg vagy... de.. fogyni mindenképpen lehet. Igaz valakinek tényleg nehéz.. pajzsmirigy működés vagy más miatt, ugye endomorf alkat... De én alapból nem tudom megérteni.. hogy élhet valaki mozgás szegény életmódot.. semmi sport vagy bármilyen edzés.. Ezen érdemes lehet elgondolkozni.. szerintem.
És ez azért is van kedves hölgyem, mert valóban.. egy nőnek könnyebb válogatni, egy férfinek pedig nem. Ez szinte minden körülmények között így van.
Kérdésedre válaszolva és a képek alapján.. engem taszít a kövérség. Mert egészségtelen és olyan életmód is áll mögötte amit önmagában valószinüleg nem tekintenék követendő példának.
Izmos testalkatú F/22
Valószínűleg magas vagy, 180cm körül, azért nem látszik annyira brutálisnak a képeken.
Szerintem az a megoldás, hogy a pasid is le van hízva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!