Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet felizgulni egy 120 kilós nőre?
Én ilyen vagyok, nem szeretem magam, de fogyni bizonyos okokból nem tudok. Mégis, szó szerint válogathatok a pasik közül. És nem hájgyúrogatós perverzek re gondolok, hanem normális pasikra. Egyszerűen nem értem. Persze, örülök a helyzetnek, hiszen most is boldog kapcsolatban élek már egy éve. Viszont akárhányszor tükörbe nézek, hánynom kell. Azt hiszem, az arcom szép, de egyébként... Undorító vagyok. Szóval mi lehet a magyarázat?
25L
120 ról fogytam 95 re, és még mindig undorítónak látom magam.
Persze még folytatom, de én sem hiszem el,hogy bárki is kívánhat.
Nem vagy egyedül a problémáddal.
Magyarázat nincs rá , mindenkinek más jön be.. Most nagy divat bbw-nek lenni.. De attól még egészségtelen..
Kinézetre nagyon messze tűnsz a 120-tól, szerintem.
Ui: jó a körmöd ^^
Ez egy jó kérdés
Páromnak előttem 150 kilós barátnője volt.
Mai napig nem tudja mi tetszett neki benne
23N
Én vagyok a pasi aki írta azokat a válaszokat miszerint én sem tudom elképzelni, hogy tetszhet valakinek ennyire kövér nő... Azt azért hangsúlyozznám, hogy megbántani nem akartam senkit, csupán próbálok őszinte lenni.
S szerintem, ha valakinek ez tetszik az már perverzió, ráadásul ezzel a nőnek is árt. Pl. hallottam, olyat is hogy valaki direkt hízlalta a nőjét mert Őt az indította be, de szerintem az ilyen sokkal betegebb dolog mint amit a legtöbb ember elítél.
Tulajdonképpen lassan megöli és teljesen tárgyilagossítja, szexjátekszernek használja.
Amúgy nekem tetszett már minden féle nő, vékony, átlagos, izmos, duci, egyedül a nagyon betegesen sovány és a betegesen elhízott az ami nem.
De ha valamiért ilyen nők vonzanának szexuálisan, s ha kapcsolatot tudnék ki alakítani egyel, akkoris inkább rá venném, hogy fogyjon, ha ezzel szexuálisan kicsit kevésbé tartom vonzónak, mert elvileg szeretem...
Amikor az előbbi válaszomat írtam még nem láttam a képeket.
Azokon azért nem 120 kg-nak tűnsz, de ettőlmég tartom a 15. válaszom.
És sajnos én így sem találnék benned semmi vonzót, de ízlések és pofonok.
Azért még azt is leírhatnád, hogy mi az az egészségügyi probléma...
Kèpek alapján nem mondanám meg hogy TE 120 kgos nő vagy.
Endroklinológusnál voltál? Hormon vizsgálaton
Egyszerű. Van akinek ez jön be. Ha pedig ilyen " mesés" a helyzetet, de az önértékelésednek nem tesz jót, valahogy, valamennyit biztos tudsz fogyni.
Én nem hiszem, hogy felizgulnék rád, de ez az én dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!