Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet felizgulni egy 120...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet felizgulni egy 120 kilós nőre?

Figyelt kérdés

Én ilyen vagyok, nem szeretem magam, de fogyni bizonyos okokból nem tudok. Mégis, szó szerint válogathatok a pasik közül. És nem hájgyúrogatós perverzek re gondolok, hanem normális pasikra. Egyszerűen nem értem. Persze, örülök a helyzetnek, hiszen most is boldog kapcsolatban élek már egy éve. Viszont akárhányszor tükörbe nézek, hánynom kell. Azt hiszem, az arcom szép, de egyébként... Undorító vagyok. Szóval mi lehet a magyarázat?

25L

2017. nov. 20. 10:56
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
37%

"nagy kufferbe jó pakolni..."

Melegebb, puhább érzés.

Az egy más kérdés, hogy strandra már nem biztos, hogy kimennének veled.

2017. nov. 20. 11:04
 2/33 anonim ***** válasza:
73%
Biztos hatalmas melleid vannak:)))
2017. nov. 20. 11:04
 3/33 anonim ***** válasza:
49%

És ehhez milyen magas vagy?

Mert bár emberileg sajnállak, de szerintem ilyenekre csak a háj gyúrogatós perverzek izgulnak fel... Ne vicceljünk, apám is 120 kg (nem izomból), 185 cm, de gusztustalan.

Szóval én sem értem.

2017. nov. 20. 11:05
 4/33 anonim ***** válasza:
90%
#3: azért nagyon nem mindegy, hogy hogy oszlik el. Hogy egyenletesen, plusz jó nagy mellek, jó nagy fenék, vagy pedig egy óriási sörhas.
2017. nov. 20. 11:07
 5/33 anonim ***** válasza:
54%
Ja és gondolom pajzsmirigy alulműködésed van, de azért probálj egy kicsit fogyni, mert meg fogsz halni idő előtt. Fogyni szinte minden esetben lehet, csak van akiknek igazságtalanul nehéz...
2017. nov. 20. 11:07
 6/33 anonim ***** válasza:
38%

De most komolyan #4. 120 kg. hogy oszolhat el, vegyünk egy magasabb 175 cm-es nőt. Hogy férne el rajta megis? Ott már minden képlen van nagy has is.

Rosszlányokon is amugy hírdet egy 175 cm-es, de 5 kg-al könnyebb nő, nekem nagyon nem tetszik, de vannak pozitív értékelései, szóval kérdező valaki még fizetne is a beteges súlyfölöeggel rendelkező nőkkel való szexért...

[link]

2017. nov. 20. 11:12
 7/33 anonim ***** válasza:
64%
nekem is pajzsmirigy alulműködésem van. nagyon nehezen de beindult a fogyás. tegyél magadért főleg ha nem érzed jól magad a bőrödben
2017. nov. 20. 11:12
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként engem már nagyon érdekelnél, ha gondolod kirakhatnál egy alakos képet, ruhában, vagy esetleg fehérnemüben természetesen arc nelkül... Ide is, vagy akár privibe.
2017. nov. 20. 11:17
 9/33 Hajnalcsillag1992 ***** válasza:
21%
Én 75 kg vagyok kB és elég nagy a mellem de már így is rosszul vagyok magamtól :-( de sajnos ez van....
2017. nov. 20. 11:30
 10/33 anonim ***** válasza:
93%

Ez jön be nekik, és kész. Vannak ilyenek. Mint nő, én se tartom kizártnak, hogy egy nagyon elhízott srác jöjjön be.

Örülj neki, és légy hálás, hogy a személyiséged, és a szép arcod, illetve az, hogy sokaknak akkor is esete vagy, bárki bármit mond, -miatt van párkapcsolatod.

Apukám is ilyen, 100 kiló alatti nőre soha rá nem nézett. Tényleg van ilyen, egyszerűen neki egy nagyon nagyon nagy fenék okoz örömöt, azt szívesen simogatja, és tapizza, de egy kicsit telt lányra se nézett úgy soha, mint egy igazán túlsúlyosra.

2017. nov. 20. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!