Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prűd lennék vagy csak hagyományosabb?
Figyelt kérdés
25/l vagyok.
Nem vonz a 3-as vagy többes szex, az anál, a BDSM, a pisi-kaki szex, ellenkező nem.
Ellenben nagyon szeretek dugni mindenféle pózban, szeretem az orális szexet adni-kapni, szeretem az extrém helyszíneket
2017. nov. 18. 18:23
11/14 anonim válasza:
A prűdség nem itt kezdődik.Teljesen normális vagy.Én is ilyen vagyok, de rám már mondták a prűdséget a taglalt műfajok kedvelői...
Csodálkozom egyébként ezek az egyének, hogy nem tévedtek még ide..de ami késik, nem múlik.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem voltam ott de sejtem. Mindenesetre én szeretem :)
2017. nov. 18. 20:11
13/14 anonim válasza:
A Káma Szutrában elég sok szopós kép van, az meg elég régi. A rómaiak is elég duhaj nép volt, elhiheted, hogy orálnál különbeket is csináltak.
14/14 anonim válasza:
Csak megjegyzésként, írásos és képi feljegyzések vannak arról, hogy már az ókori egyiptomiak is művelték az orális és anális szexet, pluszban pedig már szőrtelenítettek is. Férfiak és nők egyaránt.
És nem, egyáltalán nem vagy prűd, az teljesen máshol kezdődik szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!