Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy csak szexkapcsolat nem megy nekem? Fiú létemre túl érzelmes lennék?
Pedig nem vagy nem tudok róla.
Valami baj van velem?
Én is ilyen voltam 16 évesen! Egyszerű elöször tedd meg 2 nap lelkibetegség után az agyad kitisztul és rájön nem is rossz...
Első nekem is nehezen ment mikor csak szex és más semmi nem volt de mára már az a fura ha többet akarok egy lánytól
Melyik részével van bajod?
Megszereted a lányt?
Nem áll fel?
Vannak olyan emberek akiknek nem fekszik az egész "csak szex és más semmi" téma. Hívjuk érzelgősségnek, szeretethiánynak, szeretni akarásnak vagy akár minek. A mai társadalomban ez már sokkal ritkább mint régebben volt, mert normalizálva az hogy 15 és 35 éves kora közt az ember átmegy mondjuk 30 szexuális partneren, és majd utána talán elkezd gondolkodni azon hogy kéne egy család.
Azt, hogy melyik normálisabb, olyannal összefeküdni akit igazán szeret, vagy fűvel fával reszelni miközben senkit sem szeret igazán, mindenki döntse el maga.
Hát hogy jobb érzelemmel csinálni.
De lehet hogy még nem kondicionálódtam hozzá.
Bár lehet nem is kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!