Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyemben belemennétek szexkapcsolatba? Egy jò ideje nincs kapcsolatom, a szex viszont nagyon hiányzik, egyéjszakázás nem az én világom.21/n
Nem tenném. Igen nagy a valószínűsége, hogy elrontjátok, mert nem tartjátok magatokat szigorúan a szabályokhoz.
23/L
hát ez rajtad áll
Én pl régen egyáltalán nem tudtam volna kapcsolat nélkül szexelni, azóta "sima szexkapcsolatom" nem is volt és nem is tervezek, pedig lehetőségem lett volna jó pár, én a BDSM kapcsolatokat élveztem, de az erotikán felül is vágytam többre, nem elég csak a sima testiség számomra, az olyan üres
24F
Kedves kérdező, biztosan kapod már az ajánlatokat:)
Azt gondolom, a szexkapcsolat csak akkor működhet, ha egyik fél sem szeret bele a másikba.. márpedig ahol szex van, ott intimitás van (jó esetben), ahol meg intimitás van, ott jönnek az érzések, törődés, odafigyelés.. és a szeretet, szerelem sem lehetetlen.
Ha nem tartasz tőle, hogy szerelmes leszel (vagy a másik fél zúg beléd!), hajrá! Ehhez mindenképp olyan partnert válassz, akiben megbízol. Legjobb erre egy barát.
(én nem írom ide a koromat és hogy férfi vagyok, mer' nem azért kommenteltem ide, hogy felajánljam szolgálataimat.)
persze,csak vigyázz az érzelmidre!
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!