Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon felizgatnak azok a szextörténetek, amik titkárnő és főnök között történnek. Így jobban tenném, ha nem lennék titkárnő, mert úgy is megszívnám, ha olyan lenne a főnököm?
Figyelt kérdés
2017. szept. 30. 14:17
1/7 anonim válasza:
Megszívnád a lőcsöt, szó szerint. :)
2/7 anonim válasza:
Én irodavezetőként dolgozok és szeretem a domináns férfi - alárendelt nő történeteket, de még sose fordult meg a fejemben hogy a főnökkel. Most sem. Az egy más közeg, nem mennék bele.
3/7 anonim válasza:
Megszívnád = kiélnéd egy fantáziád?
Szörnyen hangzik, de tényleg.
4/7 anonim válasza:
Én pont ilyen titkárnőt keresek, egy kis fizuemelés néha belefér...
5/7 anonim válasza:
Akkor most mitől is tartasz? Hogy szét tennéd a lábad?
6/7 anonim válasza:
Szerintem simán működne egy ilyen kapcsolat, ha kellő inteligenciával rendelkezik a két fél.
Én is vágyom egy bevállalós titkárnőre..
7/7 anonim válasza:
Miért ne kötnéd össze a kellemeset a hasznossal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!