Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gyakori ma Magyarországon hogy a főnökök kihasználják a titkárnőiket/irodistáikat sexuálisan?
Illetve valóban a kinézet alapján vesznek föl így nőket dolgozni, és a tudásuk nem is számít?
Esetleg még meg is zsarolják őket kirúgással?
Vagy fizetésemelés ígéretével csábítanak?
Elég gusztustalannak tartom a dolgot ha zsarolásnak enged így valaki. Az már más kérdés ha a nő szívesen benne is van ilyesmiben mondjuk férj meg gyerek mellett akkor ő a gusztustalan nem a főnöke.
Csak elég sok helyről hallani ilyesmit, mennyi lehet ezeknek a sztoriknak a valóságalapja?
Olyanok is írhatnak akikkel ez megtörtént, elfogadták vagy visszautasították, és az elfogadásnak/visszautasításnak lett következménye?
Illetve még az a kérdésem hogy ha ilyet mond a főnök akkor szerintem nyugodtan mondhatná akinek ez az ajánlat nem tetszik, nincs benne, hogy: "szex nem lesz, de a fiziemelést kérem, meg kirúgni sem tudsz már, mert ha elmondom a férjemnek/pasimnak stb akkor megkeres téged...".
Jogilag mindkettő zsarolás viszont tanúk nélkül egyik sem bizonyítható tehát próbálkozni lehet csak nem érdemes. XD
Sexuálisan semekkora. A szó, amit keresel: szexuális.
Viszonylag gyakori jelenség, hiszen a legtübb embert ez irányítja. Nem tagadom, én is a kinézete és a személyisége miatt vettem fel titkárnőt - a munkatapasztalat meg majd meglesz, nem egy idegsebész meló, bárki el tudja végezni.
Viszont a helyzettel soha nem élnék vissza, még csak véletlenül sem tennék semmilyen utalást. Ez pusztán annyi, hogy az ember megválogatja, hogy kikkel van egy társaságban, milyen lesz a cég arculata.
Ezzel szemben rengeteg gátlástalan figura van, aki visszaél a helyzettel. Egyszerű alá-fölé rendelt szituáció, adja magát a lehetőség. Kiheréltetném az ilyeneket.
én ezt az érdekes dolgot tanultam:
-a csúnya nők kezdő fizetése általában alapból magasabb mint a szépeké,mert nekik meg kell "dolgozni" a magasabb bérért
-egy csúnya(vagy nőietlen) nőnek nagyobb az esélye vezető pozícióra emelkedni,mert a vezetés férfias tulajdonság és könnyebben megválasztják mint a szépet
-majdnem az összes nő aki hatalomra emelkedett a történelemben csúnya(a háttérből manipulálást nem számítottam hatalomra emelkedésnek
Julia Timosenko az egyetlen kivétel aki hirtelen eszembe jut,de kivétel erősíti a szabályt.
Azt nem tudom, mennyire gyakori, de azt igen, hogy semmire sem kötelező igent mondani. Ha az én főnököm állna elém egy ilyen követeléssel mondanám is, hogy köszönöm a lehetőséget, de nem élek vele és legközelebb csak akkor találkozunk, mikor jövök a fizetésemért, meg aláírni a felmondási papírokat. Ennyi, nem nehéz.
Másik: könnyedén el tudom képzelni, hogy a főnök-alkalmazott közti szexet előbb indítja el az alkalmazott gondolván, hogy így előbbre juthat - ami nincs mindig így, sőt, őt fogják legelőször kirúgni, mert bizony mindenkire rá lehet unni egy idő után, akkor is, ha nem fogazott.
Szegény nagyim mesélte egyszer,hogy jelentkezett irodai munkára,a főnök meg megkérdezte tőle telefonon,hogy
mennyi idős.
Nagyanyám megmondta,erre a krapek mondta neki,hogy sajnálja,de ő fiatalabbat keres,nagyim nem szívbajos,bele kiabálta neki a telefonba,hogy ha Bacni akar,akkor adjon fel szexhirdetést!
De nem csak pasikkal van így, olyat is halottam hogy idős nő volt a főnök az irodában,és nem vetette meg a fiatalabb húsit.Ha egyiket megunta,akkor jött a másik.
Volt konkrétan egy 21 éves munkatársam,a csávó nekem dicsekedett azzal,hogy a főnökasszonyunk jobban beveszi a kolbiját,mint a 18 éves barátnője.
Van ilyen persze.
De nem csak pasiknál,a női főnököknél is előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!