Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak, hogy végre belássa, hogy kihasználják?!
Nos, a történet az, hogy van egy osztálytársam, közös társaság tagjai vagyunk. Igazából több oka is van annak, hogy miért nem kedvelem, amit itt nem részleteznék. De szeretném, hogy ne csináljon hülyét magából, és más se nézze annak, ráadásul elegem van már abból, a folytonos ismétlődő történeteiből, amiket minimum 15x (!) hallgattam már meg.
Van egy srác, aki járt egy lánnyal. Szakítottak. Aztán összejöttek. Ezt többször is megismételték. Most mondjuk, hogy nagyjából vége, de azért kötődnek egymáshoz. Tehát mondják egymásnak, hogy "szeretlek" ölelgetik egymást, és csapot-papot otthagynak, ha megpillantják a másikat. kétség kívül szeretik egymást, ez nem kérdés. Viszont ottvan, hogy a ööö..."barátnőm" nagyon odavan ezért a srácért, aki mindig adja alá a lovat. Tehát, ír egy SMS-t, hogy meg ne lássam a pasidat, mert féltékeny leszek (persze tudja, hogy se barátja nincs, illetve azt is, hogy a bnőm szerelmes belé). Célozgat arra, hogy "szüksége van rá", hogy "szereti" meg ilyenek. Tényleg durva dolgok hangzanak el/történnek meg. DE! csak akkor amikor az előző barátnője nincs ott (közös elfoglaltságon történnek ezek a dolgok, és mindhárman oda járnak)! Vagy éppen az országban se. De ha megjön, akkor volt rá példa, hogy szó szerinte ellökte magától a barátnőmet, és odarohant a másikhoz, ölelgetni, és mondogatni, hogy "jaj de mennyire hiányzol".
Én személyszerint nem ismerem a srácot, de egy nagyon közeli barátnőm ismeri, és mondta, hogy teljesen kihasználja, és ő is próbál hatni a "bőnre", de semmi. Elborítja a rózsaszín köd, vagy mi. Amikor "olyan" helyzetben vannak, akkor nem veszi észre, hogy mi történt, csak utána.
A lány sötét, egyszer azért nyávog, hogy "jaj, olyan rossz ez így, bár ne szeretném", aztán meg azért, hogy "de én szeretni akarom, és jó így hogy szeretem" tehát össze vissza beszél.
Mindennel próbálkoztam már, de semmit nem fog fel! Igazából nem érdekelne, de már elegem van ezt hallgatni, és nem veszi magát észre, még akkor sem, ha valami oknál fogva a történeteit sose hallgatom végig!
15/L 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!