Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a "szemét" pasik, akik csak kihasználják a nőket?
összefutunk..? én szivesen kib@sznék Veled Drágám!!!
28/f
honnan veszed, hogy akik nagyon nyomulnak rád, azok nem csak a szexet akarják? nem fogják így kijelenteni, hogy "húú, de bejössz nekem egy szex erejéig". nyilván akkor még fele annyira sem figyelnél rájuk, ezért megpróbálják elhitetni, hogy komolyan gondolják..
amúgy szerintem sokan vannak, de természetesen nem mind ilyen, vagy olyan. ne általánosítsunk.
Utolsó kössssz
Nem úgy értettem azt, hogy "szemét", hogy tényleg szemét. Mármint szerintem csak azt a nőt lehet kihasználni ily módon, aki van olyan naiv, hogy beveszi a süketelést. Szóval nem feltétlenül szemét az a pasi aki ezt a naivságot kihasználja. Csak azt akartam mondani, hogy nekem az a furcsa, hogy a nők rengeteget panaszkodnak arról, hogy a pasik sokszor egyértelműen a szexre hajtanak. Én meg nem találkozok ilyen pasikkal. Sőt legtöbb esetben inkább tökölnek és nem mernek nyomulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!