Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tul maradi lennek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tul maradi lennek?

Figyelt kérdés

Megismertem egy sracot es a negyedik randink utan ugy gondolom, jo az osszhang kozottunk, sok a kozos temank, stb (pl. eltofordult, hogy egyhuzamban hat orat toltottunk el). O 23, en 21 vagyok es szuz, meg nem fekudtunk le. O a harmadik ferfi, akivel eletemben randiztam (mindezekkel tisztaban van).

A kerdesem: mar pedzegette a masodik randink ota, hogy szexeljunk. Tenyleg en vagyok a maradi, hogy ezzel meg varnek? Nem honapokra gondolok, hanem

egy-ket hetre meg. Masfel hete ismertuk meg egymast.

2017. okt. 20. 07:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy túl maradi. Ha nem érzed, akkor nem érzed. Talán félsz is, mert még nem csináltad.
2017. okt. 20. 07:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

nem vagy túl maradi, nem kell elsietni

szerinted szexnél többet akar tőled?

2017. okt. 20. 07:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Bízom vennem, hogy igen. Sok mindenben segitett, miota ismerjuk egymast (pl. segit alberlet keresni).
2017. okt. 20. 07:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

remélhetőleg jól alakulnak a dolgok :)

viszont beszéld meg vele, hogy te ezzel még várni szeretnél

2017. okt. 20. 07:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
pár hét szüzesség elvesztésére teljesen rendben van. Ha neki nem jó keress mást
2017. okt. 20. 07:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 hónap után feküdtem le az első barátommal, bár akkor csak 17 évesek voltunk. Pár hét teljesen rendben van.
2017. okt. 20. 09:09
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
A petting szot keresed. Tudod: kezzel, szajjal orgazmusig. A sracra ra ie ferne a tanulas, s te is nyugodtabb lennel. Vesd fel neki, s ahhoz meg gumi se kell. De szop..as megy ugye? Mert ugy er valamit. A vegen elvezzen a szadba, elegedett lesz. De!!!! Legyenek igenyeid, ugy nyaljon ki hogy jo legyen! Iranyitsd, szolj neki ha nem ugy csinalja. Az ilyet mar az elejen jelezni kell.
2017. okt. 20. 10:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 20 éves voltam és 5 hónapot vártam a behatolós sexel. A pettingel már nem emlékszem teljesen
2017. okt. 27. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!