Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem izgul fel? Teljesen rám unt?
3,5 éve vagyunk együtt (28 évesek vagyunk), az utóbbi pár hónapban jelentősen csökkent az együttlétek száma, ami elég aggasztó, de ami ettől is jobban bosszant az, hogy hiába cirógatom, simogatom, puszilgatom egyszerűen nem nedvesedik egyáltalán, csont száraz. Mintha egy fadarabot próbálnék felizgatni.
Ez rettentően hazavágja az önbizalmamat, mert tudom, hogy milyen az, amikor csurog a nőből a nedv.
Mi lehet a megoldás erre? El vagyok keseredve.
"Szerintem csak egy nő tudja jobban hogy mi a másik baja, vagy épp hogy lehet fel forrósítani az el lapult dolgokat! 13as vagyok amugy! Nincs sok tapasztalatom a pasikban, mert nem vagyok az a f****ról f****ra ugrálós típus! 2pasim volt, az első csalt, a másiknak meg most várom a gyerekét! Vele vagyok egy ideje, s büszke vagyok rá!"
Sok sikert kívánok a családodhoz, de az a helyzet, hogy ettől függetlenül tapasztalatlan vagy. A férfi-nő kapcsolatok nem olyan feketék és fehérek, mint ahogyan te látod. Bizony van úgy, hogy már régen menthetetlen a dolog. Volt nekem is egy hosszabb kapcsolatom, amikor látszólag minden rendben volt, csak az erotika hiányzott a végére belőle már teljesen. Sosem kezdeményezett, és amikor én akartam, visszautasított. Aztán amikor lehetősége adódott rá, dobott.
Ez nem ugyanaz, mint amikor a csajnak van egy rosszabb időszaka, vagy amikor egy kicsit elhidegül a pasijától, de aztán újra lehet lobbantani a tüzet. Van úgy, hogy már nem lehet, és abból, amit a Kérdező írt, nagyon az jön le, hogy itt ez a helyzet. Sajnos azonban sokaknak ez nem tűnik fel, különböző okok miatt, mert még valami összetartja őket (pl. megszokás, társfüggőség). De az is biztos, hogy ha jön egy másik pasi, a Kérdező dobva lesz. Ez egy ilyen helyzet.
Nem kell velem egyetérteni, de én így látom.
(14-es voltam)
Szerintem a kérdező próbálkozik, de a barátnőjét egyszerűen hidegen hagyja a dolog...
Ne pocsékold az energiáid valakire, akinek nem kellesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!