Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőmet izgatja a bdsm és arra izgul ha szűk, sötét helyekre van bezárva, hova zárhatnám be, hogy biztosan ne legyen semmi baja?
mennyi idősek vagytok és otthon milyen lehetőségek vannak erre?
szekrény, pince, szoba...
akár megkötözve is berakhatod, hogy ne tudjon villanyt kapcsolni ugye ez a lényege :)
de arra figyelj, hogy ne hagyd magára huzamosabb időre és biztonságban legyen!
Helyek, ahova voltam már bezárva:
Szekrény: ódon fa ruhásszekrény, ajtaja kulccsal zárható. A hátulján vannak levegőző nyílások dohosodás ellen.
Pince: szellőzik, zárható és kívülről lehet a világítást kapcsolni
Faláda: vaspánttal megerősített, lelakatolható, ez tényleg szűk volt
Ketrecet kipróbálnék de még nem volt
Engem is izgat ez.
én 20 a barátnőm 18
nincs pincénk és a lakásban se semmi alkalmas. kis garzonban lakunk, nekem már ez is szűk és sötét. de ő többet akar :D a szekrénybe meg pont nem fér be.
szóba jöhetne még ketrec, néztem a neten vannak bdsm-hez de durva árak vannak. vagy egy láda, de ekkora méretben nem tudom hol tudnék venni és hol tárolnánk, amikor nincs épp használatban...
Győződj meg több dologról mielőtt ilyesmit csináltok:
- Nincsenek kiálló szögek a bútorban (vagy lefejelhető satupad a pincében ha véletlenül feldől a székkel mondjuk)
- Elbírja a súlyát a dolog
- Ha megkötözöd, legyen nálad egy olló(lehetőleg gézolló, olcsó, örök életig kitart és nem hegyes a vége)
- Sose használjatok gyorskötözőt/kötegelőd (gyakorlatilag garantált a nagy baj, elzárja a vért és belevág a bőrbe, utána el sem tudod vágni)
- Van elég levegő (Ezt a legjobban úgy tudod kipróbálni, hogy magadon megnézed)
- Semmilyen mód nincs rá, hogy a nyakára tekeredjen egy kötél (Hiszen két percig ha nem figyelsz rá, éppen elég a bajhoz)
- Legalább hallótávolságon, de inkább látótávolságon belül maradsz minden percben (Tehát a szekrény ajtaja választ el, nem mész ki leütni egy tojást)
- Megbeszéltek egy jelet, amivel azonnal félbe tudjátok szakítani a dolgot. A fantázia egy dolog, lehet, hogy nem fog neki tetszeni/éppen akkor megijed valamitől, tisztázd vele hogy semmilyen negatív következménnyel nem jár, ha abbahagyjátok bármikor, és ne is legyen.
- Ha végeztetek, legyen kéznél egy pokróc, vagy egy ágy és öleld úgy magadhoz ahogy csak tudod, még ha azt is mondja, hogy rendben van, halmozd el a figyelmeddel, hallgasd meg hogy élte meg.
f/dom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!