Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem izgul fel? Teljesen rám unt?
3,5 éve vagyunk együtt (28 évesek vagyunk), az utóbbi pár hónapban jelentősen csökkent az együttlétek száma, ami elég aggasztó, de ami ettől is jobban bosszant az, hogy hiába cirógatom, simogatom, puszilgatom egyszerűen nem nedvesedik egyáltalán, csont száraz. Mintha egy fadarabot próbálnék felizgatni.
Ez rettentően hazavágja az önbizalmamat, mert tudom, hogy milyen az, amikor csurog a nőből a nedv.
Mi lehet a megoldás erre? El vagyok keseredve.
11-esnek igaza van
Észre kell tudni venni, ha itt a vége
Ezen mar nem segít se wellnesshetvege; se csipkés bugyi, es plane nincs ezen mit megbeszélni
Igen.
Exbarátnőmnek az előttem lévő pasijával ugyanez lehetett, mert a végén már síkosító kellett a szexuális együttléthez. Aztán miután szakítottak, megismert engem, és onnantól rendesen be volt nedvesedve.
A helyzetedre megoldás nincs. Tudod, ha egy nő nem akar már egy pasit szexuálisan, akkor NEM LEHET KÉNYSZERÍTENI, HOGY NEDVESEDJEN BE.
Megpróbálhatod ugyan rendbe hozni a kapcsolatot, hogy leülsz vele átbeszélni, de ha nem jön az óhajtott eredmény, akkor jobb lenne, szépen elengednéd, hogy találjon magának mást. Neked is lesz majd más.
A kapcsolatodnak valószínűleg már egy ideje vége van. Valahogy úgy, mint a népvándorlás idején. Róma állt még névlegesen, de lényegében már átjáróház volt, nem pedig világhatalom.
Sőt, helyesbítem magam: nincs ezen mit átbeszélni, csak az idődet vesztegeted.
De a csaj a megszokás miatt nem dob ki. Viszont ha jön majd egy másik srác, valószínű lapátra fog tenni. NE VÁRD MEG. Addig lépj ki ebből a kapcsolatból, amíg kevésbé fájdalmas!
Szia!
Velem ugyanez volt, hogy nem nedvesedtem be.
Hosszú sztori de érdemes elolvasnod ha érdekel a téma női oldalról is.
A párom már hónapok óta nem volt velem figyelmes, mindenre csak "ühümm" volt a válasza, egy idő után már én se figyeltem rá direkt dacból de fel se merült benne, hogy ennek valami oka van, és ugyanúgy mondta tovább a hülyeségeit mintha figyelnék rá. Pedig feltűnően nem figyeltem rá.
Aztán elmondtam neki ezerszer hogy engem ajándékokkal nem lehet megvenni, azt szeretem ha elismer, támogat, hozzám bújik, figyel rám és nem a telefont nyomkodja. Ilyenkor mindig kiskutya fejjel szánta-bánta a viselkedését és ugyanolyan bunkó maradt.
De persze ő észre se vette hogy el lettem hanyagolva, mert azt gondolta azzal fogja megvenni a szeretetemet ha ajándékokkal halmoz el, amikre nincs is szükségem. Az hogy nem igazán bújt hozzám, nem mentünk el sehova és egész nap a telefont nyomogatta azt ő valahogy nem vette észre.
Mivel nem kaptam elég törődést, elkezdtem csak a rossz oldalát észrevenni, már minden apróság idegesített, a hülye szokásai, minden amit mondott, már a hangja is! Szóval konkrétan megundorodtam tőle.
És eljött az a pillanat nálam is, hogy hiába izgatott, abszolút nem nedvesedtem be, mert undorodtam tőle. És a vicc az egészben hogy észre se vette hogy kicsit se vagyok nedves, dörzsölgette tovább a puncimat, nagyon fájdalmas volt, és azt hitte sikosítóval megoldható a probléma. Akkor meguntam és minden addigi stresszt kiengedtem magamból, elmondtam azokat neki amit most neked is.
Sajnos én nagyon is hibás voltam a dologban, mert már az első ilyen jelnél kellett volna szólnom neki hogy ez így nekem nem felel meg, csak nem akartam hisztis p*csának tűnni. De végül ugye stressz hatására mégis elmondtam mindent, és hirtelen megváltozott.
Újra figyelmes lett, odabújt hozzám, cirógatott, elmentünk moziba, állatkertbe vagy csak sétálni egyet és már a telefon nyomkodásról is nagyjából leszokott.
Újra megláttam benne a Férfit, és vonzódni kezdtem hozzá. Persze ez a folyamat nem egyik napról a másikra történt, hetekig nem volt ám szex nálunk mire eljutottam odáig hogy újra vonzódom hozzá. Onnantól viszont nem volt probléma.
A tanácsom az lenne, hogy ülj le vele, kérdezd meg tőle mire vágyik, mi az amit nem adsz meg neki, és nyugtasd meg hogy nem fogsz megsértődni, nyugodtan elmondhatja, mert azt akarod hogy újból jó legyen a kapcsolatotok.
Hajrá!
Remélem tudtam segíteni.
Az összebújás az mindennapos, előfordul, hogy nem figyelek rá, mert mással foglalkozom, de akkor visszakérdezek.
Elég nehéz lenne magam rávenni a kiskutya szerepre, mert SEMMIT nem tesz azért, hogy vonzónak lássam. Alig szőrtelenít, majdnem 10 kilót felszedett az évek alatt, egyfolytában az ágyban fekszik és tévét néz, semmi mozgás vagy hobbi...
13-as: olyan naív vagy.
Ezt mondd az én barátnőmnek, aki 3 év után azt mondta ,,meguntam, hogy nem undvarolsz".
HÁROM ÉV UTÁN így a semmiből. Minek udvarolnék, mikor már az enyém rég óta ?
Minden nap kezdjük előről a mesét vagy mi az isten ?
Nem voltam vele ott fizikailag, talált egy másik pasit, mert nem egy városban élünk, aki udvarol neki.
Menthetetlen hülyék a nők. Nálam jobb férfit nem talál úgysem. De neki az kell, aki udvarol. Mert az új. Őt még nem ismeri. Vele még nem beszélgetett sok mindenről.
Akkor mi értelme volt 3 évig csontig kiismerni egymást ?
Nem pont ez a jó kapcsolat lényege, hogy megnyíljunk ?
Istenem, ezért vernivalók a nők... minél kedvesebb vagy és minél jobb szándékú, annál jobban átvernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!