Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem izgul fel? Teljesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem izgul fel? Teljesen rám unt?

Figyelt kérdés

3,5 éve vagyunk együtt (28 évesek vagyunk), az utóbbi pár hónapban jelentősen csökkent az együttlétek száma, ami elég aggasztó, de ami ettől is jobban bosszant az, hogy hiába cirógatom, simogatom, puszilgatom egyszerűen nem nedvesedik egyáltalán, csont száraz. Mintha egy fadarabot próbálnék felizgatni.

Ez rettentően hazavágja az önbizalmamat, mert tudom, hogy milyen az, amikor csurog a nőből a nedv.

Mi lehet a megoldás erre? El vagyok keseredve.

2017. nov. 17. 13:03
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

# 20, teljesen egyetértek.

Ha annyira szeretnénk udvarolgatni, akkor nem 1 nőnél ragadnánk le. Nehogy már az legyen az alap, hogy több évig udvarolni kell, hogy megtartsd.

2017. nov. 17. 15:12
 22/34 anonim ***** válasza:
0%
Ne legyél kishitű, hogy "jaj mi lesz velem nő nélkül, honnan fogok találni egy másikat...". Én pontosan így csesztem el az életemből nagyjából 10 évet. Most jó lesz pitizni? Ta olyan vagy amilyen, ha ez nem tetszik a hölgynek, viszlát, és ezt most nem negatív értelembe mondom. Ha egy nő megérzi a pasin a tekerést, onnantól kezdve még annyira sem férfi mint volt. Persze a női egónak tetszik a pincsikutya, de csak magad alatt vágod a fát. Keress egy másikat, ahol tiszta lappal kezdhettek újra. Na, ez nálam is tapasztalat erősen!
2017. nov. 17. 15:18
 23/34 anonim ***** válasza:

Nem kell bántani a 13-ast. Csak jót akart, de úgy látszik, nincs még nagy tapasztalata a férfi-nő kapcsolatokban.

(14-es voltam)

2017. nov. 17. 15:18
 24/34 anonim ***** válasza:
62%

17-es vagyok.

Te jó ég kérdező!

Ha így állsz hozzá hogy nem kell udvarolni, akkor ne várd hogy ő is jól tartsa magát! Nyilván megérezte hogy így érzel iránta és azért nem nedvesedik már!

Sajnálom az ilyen nőket, remélem talál jobbat nálad!

Eddig a te oldaladon álltam, mert gondoltam biztos egy rendes pasi aki tenni akar azért hogy a nőnek jó legyen, de úgy látom neked se volt még rendes párkapcsolatod!

2017. nov. 17. 15:23
 25/34 anonim ***** válasza:
0%

"Elég nehéz lenne magam rávenni a kiskutya szerepre, mert SEMMIT nem tesz azért, hogy vonzónak lássam. Alig szőrtelenít, majdnem 10 kilót felszedett az évek alatt, egyfolytában az ágyban fekszik és tévét néz, semmi mozgás vagy hobbi..."

Jajj, haver.... :( Sajnálom, de ez egyre egyértelműbb, nem akar már téged, nem értékel már téged. Valószínűleg már chatel is valaki mással. Jobb, ha összeszeded magad és friss lendülettel köszöntöd a szingli életet! Ne félj, ott olyan csajokkal fogsz találkozni, akik tesznek a külsejükért és nem sz*rnak telibe (mint a barátnőd azután, hogy sok évet és energiát rá áldoztál).

2017. nov. 17. 15:24
 26/34 A kérdező kommentje:
Különös, hogy egy férfi és egy nő mennyire másképp látja az egészet. Most döntsem el, kire hallgassak...
2017. nov. 17. 15:26
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem csak egy nő tudja jobban hogy mi a másik baja, vagy épp hogy lehet fel forrósítani az el lapult dolgokat! 13as vagyok amugy! Nincs sok tapasztalatom a pasikban, mert nem vagyok az a f****ról f****ra ugrálós típus! 2pasim volt, az első csalt, a másiknak meg most várom a gyerekét! Vele vagyok egy ideje, s büszke vagyok rá!
2017. nov. 17. 15:42
 28/34 anonim ***** válasza:
76%
Most kire hallgass? Ha van két állítás, mindkettőt sokan támogatják (bár szerintem a megcsalósat erőteljesen többen, de mindegy), akkor mind a két állítás lehetséges. Ergo számolnod kell, hogy mind a kettő igaz lehet. Nem ismerjük a barátnődet. De nagyon kérlek, ne legyél naiv. Próbálj utánajárni, hogy mi lehet az oka, de tartsd fejben, hogy nagyon sok nő éveken át meg tud vezetni és soha nem mondaná el magától az igazat. Ne szolgáltasd ki magad ennyire egy másik embernek. Azzal egy pillanatig sem foglalkozol, hogy neked is vannak igényeid és ha más nem, akkor neked foglalkoznod kéne velük?
2017. nov. 17. 16:44
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom, az ember több esetben (de nem mindig) a saját hibáiból tanul.

Felőlem hallgathat nyugodtan a nőkre is, akiknek nem világos az infókból, hogy itt már régen nem arról van szó, hogy a Kérdező barátnőjének csak rossz korszaka van, hanem az a helyzet, hogy nem vonzódik már hozzá. Azt meg nem lehet kierőszakolni, ezt nekik kellene a legjobban tudniuk.

Egyébként én is a saját ostobaságom miatt szenvedtem annyit. Volt aki mondta nekem (egy régebbi exem esetében), hogy az a lány már nem szeret engem, de én akkor is mentem utána, aminek súlyos következményei lettek. Bár szerencsére én értelmesebb nőkkel voltam körülvéve, akik rögtön levették, hogy mi a helyzet.

2017. nov. 17. 16:52
 30/34 anonim ***** válasza:
(14-es voltam)
2017. nov. 17. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!