Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem izgul fel? Teljesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem izgul fel? Teljesen rám unt?

Figyelt kérdés

3,5 éve vagyunk együtt (28 évesek vagyunk), az utóbbi pár hónapban jelentősen csökkent az együttlétek száma, ami elég aggasztó, de ami ettől is jobban bosszant az, hogy hiába cirógatom, simogatom, puszilgatom egyszerűen nem nedvesedik egyáltalán, csont száraz. Mintha egy fadarabot próbálnék felizgatni.

Ez rettentően hazavágja az önbizalmamat, mert tudom, hogy milyen az, amikor csurog a nőből a nedv.

Mi lehet a megoldás erre? El vagyok keseredve.

2017. nov. 17. 13:03
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
igen,rádunt,nem szeret már ugy,lehet mással kavar,több ok is lehet.de az tény,te már nem izgatod fel,nem kiván.itt a vége.
2017. nov. 17. 13:05
 2/34 anonim ***** válasza:
90%
Ő mit mondd?Látod rajta,hogy azért igyekszik?
2017. nov. 17. 13:06
 3/34 anonim ***** válasza:
90%

Gondold végig, hogy változott-e bármi az életében, a kapcsolatotokban.

Az, hogy valaki átmenetileg nem kívánja a szexet, adódhat munkahelyi stresszből pl. Vagy a kapcsolatotokban van valami törés. Sőt, ami viszonylag gyakori, és ritkán gondolnak rá: a hormonális fogamzásgátló eszközök (tabletta, hüvelygyűrű) is okozhatnak ilyen gondokat.

Szóval először gondold végig, hogy állhat-e más a háttérben, mint az, hogy téged nem kíván, utána pedig beszéld meg vele. Nyilván ő is érzékeli a problémát, beszéljetek róla.

2017. nov. 17. 13:07
 4/34 A kérdező kommentje:
Pár hónapja már ez van. Sokszor visszautasít, ő nem törekszik arra, hogy kielégítsen, akár orálisan is.
2017. nov. 17. 13:09
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Rádunt. Jól érzed

Az elkeseredés sztem jogos

2017. nov. 17. 13:10
 6/34 anonim ***** válasza:
minek vagy még vele? nem érdekled,ez nem kapcsolat.
2017. nov. 17. 13:12
 7/34 Missi_Key ***** válasza:
100%

Az élete többi része milyen?

Nem stressszel, nem érte traums?

2017. nov. 17. 13:18
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Jaj nem kell latatlanban ilyeneket irni. Lehet, hogy gondterhelt, kimerult, aggasztja valami, ilyenkor nem mindenki szexistenno. Ha ugy erzed, hogy o a parod, beszelgess vele, hagyd, hogy ontse ki a szivet. Ki fog derulni, mi bantja. Hogy tenyleg veled van-e a baja, vagy a kapcsolatotokkal, vagy pedig valami egeszen massal, es a tamogatasodra van szuksege. Az itteni vadidegenek (beleertve termeszetesen engem is) nem fognak tudni valaszolni. Nem sporolhatod meg a paroddal valo kommunikaciot itt a gyk-n, pedig sokan probaljak...
2017. nov. 17. 13:23
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Keress valakit, aki értékel. Nem akarok illúzióromboló lenni, de segíteni akarok: semmi sem tart örökké. Rád unt? Ez egy jel, hogy ideje szintet lépned, keress egy jobbat, valaki, aki jobban illik hozzád. Most rosszul érzed magad és tudom, ez cudar érzés. De majd ha megtalálod azt a jobban hozzád illő valakit, örülni fogsz, hogy így alakult! :)
2017. nov. 17. 13:24
 10/34 anonim ***** válasza:
96%

Nem értem, hogy lehet úgy olyan tanácsot adni, hogy "hagyd el, keress mást", ha az égvilágon semmit nem tudunk a háttérről.

Mi van, ha mondjuk a lány napi 8 órában dolgozik, mellette tanul és emellett ellátja az összes házimunkát, mert mondjuk a férfi nem segít semmiben?

Mi van akkor, ha mondjuk akkor, mikor összejöttek, egy kisportolt, jó kiállású férfival jött össze, aki mára 30 kilót hízott és sörpocakot növesztett, valamint arra sincs igénye, hogy szex előtt lefürödjön.

Mi van akkor, ha mondjuk a lány családjában most halt meg valaki, aki közel állt hozzá?

Mi van akkor, ha a párja kedvéért elkezdett 3 év után fogamzásgátlót szedni és attól csökkent a libidója?

Természetesen ezzel véletlenül sem azt akarom mondani, hogy csak és kizárólag a kérdező lehet hibás, csak arra akartam rávilágítani, hogy az égvilágon semmit nem mondott el arról, hogy milyen a párkapcsolatuk, milyen a lány helyzete.

Persze, az is benne van a pakliban ugyanúgy, hogy már elmúlt a nagy lángolás és közben félrekúr, de mielőtt letesszük a voksunkat, próbáljuk meg megvizsgálni a helyzetet.

2017. nov. 17. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!