Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiába szopok, semmi viszonzás?!
A párommal két éve vagyunk együtt, és mostanra nagyon ellustult ... Ha szexre kerül a sor, sosem kényeztet orálisan, pedig régen megtette. Én mindig kielégítem őt, tudom hogy imádja, nálam ez alap dolog. Sokszor csak úgy is elé térdelek ha megkívánom, nem mindig várok viszonzást. Viszont ha várok, akkor sem kapok. Mindig van kifogás: "fáj a szám", "előbb te kérlek", "most csak meg akarlak dugni petting nélkül". Nagyon unom már, főleg hogy az alapján kezdtünk ismerkedni, hogy szeret nyalni. Imádja a puncimat, sokszor csak nézi, simogatja, de nem nyal ki. Gondoltam rá hogy rossz lehet az ízem, de nem valószínű, mivel ha hozzáér a puncimhoz, utána teljesen leszopogatja az ujját, újra megérint és megint lenyalogatja. Szóval tényleg nem tudom hogy mi ennek az oka... Talán az a baja, hogy így több idő mire elélvezek? Kérlek adjatok valami tanácsot, mert nagyon vágyom rá, hogy rendszeresen kinyaljon.
L
"most csak meg akarlak dugni petting nélkül"
Ha így szerettek kommunikálni az nem baj szerintem. Mondd akkor te is máskor, hogy MOST meg te szeretnél egy jó kis nyalást.
Ha meg tényleg van valami bajod, azt is beszéljétek meg. Simán lehet, akármi, uszoda vagy idegen vécédeszka miatt, nem szégyen ez. De ha nem tudsz róla, akkor nem tudsz tenni ellene. Kínos beszélni erről, de ki mással beszélnél róla mint vele?
10-es válaszoló, 7-es vagyok!
Milyen kérdésnél? o.O
Amúgy ez nem zsarolás, szerinted jobb ha azt tenném amit a kérdező? Ha nem működik a szex, nem kell egyből kidobni csak megbeszélni. Én a megbeszélés részt kicsit átformáltam és konkrét utasítást adtam neki xd Ő amúgy is csak abból ért, de így szeretem :D
Belezavarodtál már a sok kamuba? Ciki! :D
Micsoda kapcsolatok ezek te jó ég :D
Ilyenkor elgondolkodom azon hogy a jó ég is azt akarja hogy egyedül maradnak mert én már rég tönkre tettem volna pár nőt akiknek ilyen a mentalitásuk... Szóval meg lehet köszönni hogy nem akarok összejönni ilyen csitrikkel mint ti ...
És ezek osztják az észt párkapcsolati tanácsokban :D
13-as:
Te vagy a 10-es is?
Ha nem mondod el melyik kérdésnél válaszoltam, sose fog kiderülni hogy kamuztam-e vagy összekeversz valakivel. Elvégre név ki van írva? Nem.
Általában 2 év az az idő ami után a szex ki szokott fulladni egy par kozott
Elértetek a 2 evet
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!