Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti voltatok már olyan férfival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti voltatok már olyan férfival vagy nővel huzamosabb ideig, akit orálisan kényeztettetek viszonzás nélkül?

Figyelt kérdés

December óta próbáltam elcsábítani egy férfit,akihez vonzalmat ,és már erős vágyat éreztem,és érzek ahhoz,hogy összebújjak vele.Eleinte úgy éreztem elutasító velem,de úgy néz ki,sikerült magamhoz csábítani.

Alapjáraton,érzékeny,segítőkész,jólelkű embernek ismertem meg.

Örültem,hogy simogathatom,és adhatok neki.Masszírozhatom meg stb.

Évekig részesültem orális kényeztetésben,és jelenleg nem hoz lázba,és úgy látom nincs hozzá kedve így nem is erőltetem.Nekem az esik jól,ha simogat,és masszíroz mindenhol,de én kényeztetem olyan téren.Ez kihasználás felém szerintetek??

2017. szept. 13. 23:17
 1/6 anonim ***** válasza:
ha mindkettőtöknek megfelel így, akkor nem lehet szó kihasználásról.
2017. szept. 13. 23:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Két szőke nő beszélget

Két szőke nő beszélget:

- Jaj de ki vagy nyalva!

- Jéé! Ez kívülről is látszik?

2017. szept. 13. 23:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem voltam olyan férfival, akivel ne lett volna kölcsönös. Hogy kihasználás-e, azt a te érzéseid döntik el.
2017. szept. 14. 07:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Amig nem zavar teged, nem gond.
2017. szept. 14. 08:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem bejönne a szitu :)

32/F

2017. szept. 14. 08:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen volt ilyen.Az első munkahelyemen 2 évig kényekztettem a fönökömet orálisan.

Semmi kényszer, mindketten élveztük.

24N

2018. márc. 1. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!