Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs olyan férfi aki néha spontán megujjazza a barátnőjét, viszonzás elvárása nélkül?
van ilyen, az én barátom viszonzás, elvárás nélkül is csinálja
21/L
De van. Sokszor csinálom, vagy akár nem is megujjazom, csak a csiklóját simogatom elalvás előtt. Szeretem látni, ahogy élvezkedik, ahogy élvez. :)
S az előjáték a legjobb rész... ismerkedni a testével, simogatni, hallani, ahogy egyre jobban kapkodja a levegőt, ahogy egyre nedvesebb a pun*ija... csodás!
Nem hiszem, higy olyan kevés ilyen pasi van.
Én szeretem kényeztetni a barátnőmet akár kézzel, akár szájjal, mert imádom amikor elélvez.
Nem kell, higy mindig legyen viszonzás, de nekem is jól esik ez fordított helyzetben.
Én spontán nyalok és ujjazok is, de ő is szokott spontán cumizni, kézimunkázni.
A szex az ettől eltérő dolog nálunk, előjátékban is szoktak lenni a fentiek - szex előtt - de ez inkább egyfajta "játék", mert ugye általában egyoldalú olyankor... vagy én nyalom ki őt, vagy ő cumiz le engem, vagy én ujjazom meg őt stb.
Egy harmonikus párkapcsolatban ennek szerintem úgy kellene működnie, hogy ha megkívánja az ember a párját, akkor önzetlenül kielégítse akár viszonzás nélkül is. Nekem speciel nagyon felemelő érzés látni, ahogy egy nő teste az orgazmustól reszket és hullámzik, amit én okoztam neki.
Sajnos viszont nekem az a személyes tapasztalatom, hogy a magyar nők rettenetesen prűdek, ha a szexről van szó. (Személyes tapasztalatok.)
Eddig egy olyan nő volt, aki - bár nem szívesen, de megengedte, hogy kinyaljam, mert ő sem igazán szerette, én viszont mindennél jobban vágynék rá, hogy mikor megkívánom a párom punciját, akkor kinyalhassam, mert egyszerűen imádom/imádnám csinálni.
A többi meg egyenesen elutasította magát az orális szexet is, mert szerintük gusztustalan, hogy az ember a szájával ér hozzá a másik nemi szervéhez (mondanom sem kell, nem maradtam túl sokáig mellettem).
Érdekes, hogy mikor kollégista voltam, és összejártam egy spanyol lánnyal (itt tanult, és szomszédok voltunk kollégiumban 1 évig), hát azt nem felejtem el soha. Esküszöm olyan dolgokat megcsinált az ágyban, hogy néha majdnem én pirultam el. XD Egyenesen fájt, mikor hazament spanyolba. :'(
De nem adom fel, hátha csak én voltam balszerencsés eddig... Kell lennie olyan magyar lánynak, aki szereti a szex minden formáját!
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!